Register Group wordt deel van team.blue

05-09-2019 | door: Witold Kepinski

Register Group wordt deel van team.blue

Team.blue, een fusiebedrijf van Combell Group en TransIP, kondigt aan dat Register Group, een internationale hoster gespecialiseerd in digitale diensten voor professionals, deel wordt van team.blue.

Met deze combinatie versterkt team.blue haar positie als digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa nog verder. Het doel van team.blue is om technologie vorm te geven en krachtige tools aan te bieden om bedrijven en ondernemers de kans te geven online te schitteren. De groep werd gevormd in 2019 na een fusie van Combell Group, een Europese leider in hostingdiensten voor bedrijven, en TransIP Group, een toonaangevende hoster en provider van virtual private servers (‘VPS’) in Nederland.

Register Group wordt nu een onderdeel van team.blue. De groep zal na de transactie een jaaromzet van 275 miljoen euro boeken en eveneens haar marktpositie in diverse Europese landen verder versterken. Samen met Register Group zal het schaalbaarheid en kennis combineren om nog sterkere diensten ? op het gebied van domeinnamen, hosting, e-mail, VPS en online applicaties ? aan te bieden aan ruim twee miljoen zakelijke klanten in meer dan tien landen. Er zullen meer dan 1.000 experts beschikbaar zijn om deze klanten dagelijks te helpen met hun digitale behoeften.

“Register Group heeft de afgelopen 20 jaar geïnvesteerd om een toonaangevende speler te worden in het Europese domein- en hostingsegment en het is er zelfs in geslaagd om in sommige landen de absolute marktleider te worden. Deel worden van team.blue is een ongelooflijk inspirerende stap en bovendien een fantastische opportuniteit voor onze teams om de krachten te bundelen en een uniek Europees 'excellence-center' uit te bouwen. Deze stap zal ons in staat stellen om in de toekomst nog meer oplossingen en producten aan te bieden aan onze klanten, zodat we hun vertrouwde techpartner kunnen zijn én blijven.” — Claudio Corbetta, CEO en Lorenzo Lepri, GM & CFO van Register Group.

“We zijn een krachtige speler aan het bouwen voor digitale diensten voor bedrijven en ondernemers in Europa. Team.blue brengt de beste experts in hun vakgebied samen én blijft een sterke lokale focus hebben. Samen met Register Group en ondersteund door de strategische expertise van Hg, ben ik ervan overtuigd dat team.blue in staat zal zijn om de meest innovatieve tools te kunnen bieden aan haar klanten. Bovendien worden we een ontzettend inspirerende werkgever voor onze talrijke collega’s in heel Europa.” — Jonas Dhaenens (foto), Group CEO van team.blue.

Hg, een strategische investeerder in zowel team.blue als Register Group, zal verder blijven investeren in de nieuwe groep. Hg staat erom bekend dat ze helpt om echte marktleiders te creëren, door ze te ondersteunen met sectorkennis en operationele ondersteuning.

"We investeren in team.blue omdat we er van overtuigd zijn dat we meebouwen aan een nieuwe Europese kampioen in digitale diensten voor professionals. De ondernemers achter team.blue zijn er in geslaagd een innovatieve onderneming met uitzonderlijke klanttevredenheid uit te bouwen met de capaciteit om hetzelfde recept ook in andere landen toe te passen. We kijken er ontzettend naar uit om onze samenwerking verder te zetten de komende jaren." — Nick Jordan en Joris Van Gool, Hg

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter