Wouter Hoeffnagel - 05 september 2019

SLTN Inter Access levert tijdelijk ICT-personeel aan Stichting Sanquin Bloedvoorziening

SLTN Inter Access levert tijdelijk ICT-personeel aan Stichting Sanquin Bloedvoorziening image

SLTN Inter Access wint perceel 2 van de Europese aanbesteding van Stichting Sanquin Bloedvoorziening (Sanquin) voor de inhuur van tijdelijk ICT-personeel. Het doel van deze aanbesteding richt zich op invulling van de behoefte aan tijdelijke functies.

De aanbesteding was opgedeeld in twee percelen waaruit een keuze gemaakt moest worden:

  • Perceel 1: ICT Personeel (specialistische en senior functies)
  • Perceel 2: ICT Personeel (algemene, en medior en junior functies)

SLTN heeft ingeschreven op perceel 2 en heeft dit perceel gegund gekregen.

Tijdelijke ICT-functies

Sanquin heeft behoefte aan invulling van diverse tijdelijke ICT-functies, wat SLTN gaat verzorgen. Het bedrijf levert ICT-specialisten met brede expertise, zowel op algemeen-, junior-, medior- als senior niveau. De medewerkers zijn inzetbaar voor business en securityconsultancy, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, inrichting en beheer van infrastructuren en applicatie omgevingen. Door Sanquin gevraagde profielen zijn onder meer Business en Security Consultants, Service Delivery Managers, Test coördinatoren, Projectmanagers en Projectleiders, Applicatiebeheerders, Business Analisten, Service Desk en Supportmedewerkers en Informatieanalisten.

De raamovereenkomst is ingegaan op 1 augustus 2019 en heeft een looptijd van 2 jaar met een mogelijk verlenging van maximaal 4 jaar. De geschatte omvang bedraagt 24.000 uren per jaar, verdeeld over 3 opdrachtnemers.

Inzet, prestaties, kennisniveau en competenties

"We zijn zeer verheugd met de gunning van deze aanbesteding. SLTN besteedt veel aandacht aan inzet, prestaties, kennisniveau en competenties van haar medewerkers zodat deze op een juiste wijze ingezet kunnen worden. Met regelmatige afstemming, flexibiliteit, inlevingsvermogen en een proactieve houding zal SLTN ook de komende jaren een waardevolle partner zijn voor Sanquin", aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!