Marcel van Oirschot wordt executive vice-president KPN Security

06-09-2019 | door: Witold Kepinski

Marcel van Oirschot wordt executive vice-president KPN Security

Marcel van Oirschot is benoemd tot executive vice-president van KPN Security. In deze functie gaat Marcel de missie van KPN Security verder vormgeven: de digitale weerbaarheid van organisaties verbeteren, en samen met klanten en partners Nederland iedere dag veiliger maken.

Versnipperde markt vereist goede strategie

Marcel heeft niet alleen veel kennis van grote ondernemingen, maar tijdens zijn carrière ook veel security-ervaring opgedaan, recentelijk onder andere bij Fox-IT en Tesorion. Met deze achtergrond is Marcel een belangrijke aanvulling voor KPN Security. Want hoewel de eerste malware al tientallen jaren geleden verscheen, is de securitymarkt zelf nog redelijk jong. Daardoor is deze dynamisch, maar ook versnipperd. Dit maakt het opzetten van een gedegen securitystrategie key voor KPN Security. We voorkomen een lappendeken van oplossingen die niet op elkaar zijn afgestemd. We dragen er zorg voor dat een IT-omgeving op essentiële punten veilig is. Want een IT-omgeving die vandaag als veilig geldt, kan morgen onaanvaardbare risico’s opleveren.

Gedeelde inzichten

Marcel deelt het inzicht van KPN Security dat cybersecurity een complex samenspel is van mens, proces en techniek. Awarenesstrainingen die de risico’s en impact van een potentieel datalek belichten, zijn voor hem net zo belangrijk als technische oplossingen.

KPN Security beperkt de complexe securityaspecten voor klanten. Met een volledig portfolio – van kant-en-klare securityoplossingen tot managed securitydiensten – zijn wij een onestopshop voor de wensen van onze klanten op het gebied van cybersecurity. Marcel wil vanuit zijn nieuwe rol hier graag een positieve bijdrage aan leveren. Zoals hij zelf zegt: “Zodat organisaties veilig zaken kunnen doen. Nu en in de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht
Security