CenturyLink breidt wereldwijd channel partner programma uit in EMEA

06-09-2019 | door: Witold Kepinski

CenturyLink breidt wereldwijd channel partner programma uit in EMEA

CenturyLink heeft zijn wereldwijde Channel Partner-programma in EMEA uitgebreid. De lancering weerspiegelt de strategie van het bedrijf om zijn bestaande kanaalbasis uit te breiden en nieuwe partners in de regio aan te trekken, om aan de versnelde marktvraag te voldoen terwijl organisaties hun bedrijven blijven transformeren met digitale oplossingen.

CenturyLink biedt een uitgebreid portfolio met oplossingen voor netwerken, beveiliging, hybride cloud en IT, spraak en uniforme communicatie, en managed services en IT-consulting. Het CenturyLink wereldwijde Channel Partner-programma is ontworpen om te werken met verschillende bedrijfsmodellen, waaronder value-added resellers (VAR's), directe, master- en sub-agents, systeemintegrators, oplossingsproviders en consultants.

"De uitbreiding van ons Channel Partner-programma geeft ons huidige Noord-Amerikaanse partnerbestand directe toegang tot middelen in EMEA om klanten beter te bedienen, en stelt CenturyLink in staat om nieuwe partners in de regio te werven die kunnen profiteren van onze uitgebreide wereldwijde oplossingen en netwerkvoetafdruk , "zei Craig Patterson , vice-president, indirecte verkoop, CenturyLink. "Deze regionale lancering onderstreept onze voortdurende toewijding aan onze partnergemeenschap en erkent de cruciale rol die het indirecte kanaal speelt om onze gemeenschappelijke klanten in staat te stellen meer digitaal te worden."

Belangrijke elementen van het Partner-programma zijn speciale accountteams en verkoop-, marketing-, ontwikkelings-, operationele en onderhoudsondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van de klant. Toegang tot de CenturyLink Partner Portal, die een uitgebreide repository van materialen en trainingen biedt, voorziet partners van de tools en middelen om klantoplossingen op maat te verkopen en te leveren en hun bedrijf te laten groeien.

"Organisaties zijn in toenemende mate op zoek naar providers die hen kunnen helpen hun bedrijven te transformeren door verbeterde operationele efficiëntie, IT-flexibiliteit en beveiliging. Deze marktvraag, samen met de voordelen van het Channel Partner Program van CenturyLink, biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor partners", aldus Bart van Aanholt , vice president, Continentaal Europa en MEA sales, CenturyLink. "Onze uitbreiding in EMEA combineert innovatieve technologieën met toonaangevende, toegewijde kanaalbronnen en een focus op het bieden van een uitzonderlijke klantervaring om Partners een sterk platform voor succes te geven."

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud