Dutch IT-channel doet verslag van Canalys Channels Forums Barcelona

Dutch IT-channel doet verslag van Canalys Channels Forums Barcelona

Dutch IT-channel doet verslag van Canalys Channels Forums Barcelona

Dutch IT-channel doet verslag van Canalys Channels Forums Barcelona

06-09-2019 | door: Redactie

Dutch IT-channel doet verslag van Canalys Channels Forums Barcelona

De redactie van Dutch IT-channel doet tussen 15 en 17 oktober verslag van het 2019 Canalys Channels Forums evenement in Barcelona. Deze conferentie is het grootste onafhankelijke channel event in de EMEA-regio. Dutch IT-channel is tevens exclusief mediapartner namens Nederland van dit event waar ruim duizend kopstukken uit de Europese channel business samenkomen.

Het event van Canalys in het Sofia hotel in Barcelona brengt belangrijke technologieleveranciers, distributeurs en wederverkopers samen om bedrijfstrends te bespreken, nieuwe zakelijke relaties aan te gaan en verkoopkansen te creëren. De nadruk van het event ligt op hoogwaardige inhoud met sprekers op topniveau waarbij innovatieve ideeën en trends aan de bezoekers worden gepresenteerd.

Canalys ceo Steve Brazier zal onder andere de belangrijkste tech business trends voor de aanwezige channel partners belichten. Ook andere Canalys-analisten bieden een onafhankelijke kijk op de marktomstandigheden en de toekomst. Dit alles biedt de basis om channel partners te helpen de juiste beslissingen te nemen om verder te groeien.

Security

Tevens wordt er het Canalys Cybersecurity Forum gepresenteerd waar actuele security trends worden belicht. Uit de gegevens van Canalys blijkt dat de EMEA-cyberbeveiligingsmarkt in 2018 met 10,5 procent groeide, dankzij een groei van 15 procent in netwerkbeveiliging, aangejaagd door een vernieuwingscyclus en de noodzaak om hybride IT-omgevingen te beveiligen. “Er is een belangrijke verandering in de markt wat betreft de rol van het kanaal. Dit wordt aangedreven door veranderend koopgedrag van klanten met cloud acceptatie en nieuwe abonnement- en consumptiemodellen”, aldus Canalys Principal Analyst Matthew Ball. "Inzicht in de snelheid van deze overgang is van cruciaal belang, net als de steun van leveranciers en de strategieën die nodig zijn om zich aan te passen."

Sponsors

Veel channelcentrische bedrijven zijn aanwezig zoals Microsoft, HP, Lenovo, Dell Technologies, VMware en Nutanix.  Grote distributeurs zijn ook aanwezig zoals Tech Data, Arrow, ALSO, Prianto en Exertis.

Andere toegewijde sponsors tot nu toe zijn AMD, APC by Schneider Electric, Epson, Datto, Fujitsu, Veritas, Acer, Citrix, Eaton, Equinix, Hitachi, NetApp, Connectwise en Mimecast.

Redactie

De redactie van Dutch IT-channel is tijdens het Canalys Channel Forum in Barcelona ter plekke aanwezig namens Witold Kepinski en Marco van der Hoeven. Zij doen online verslag en maken ook een video reportage die worden gepubliceerd op dutchitchannel.nl en de diverse social media kanalen.

https://www.canalyschannelsforum.com/emea

Terug naar nieuws overzicht
Hardware