EnterpriseDB breidt wereldwijd partnerprogramma uit
10-09-2019 | door: Witold Kepinski

EnterpriseDB breidt wereldwijd partnerprogramma uit

EnterpriseDB, het bedrijf van Postgres, heeft een uitgebreid wereldwijd partnerprogramma aangekondigd met extra support voor partners.

Het nieuwe programma heet GlobalConnect en biedt prijsprikkels, plus een volledig vernieuwde partnerportal die meer efficiënt is voor het verwerken van dealregistraties, verwijzingen, leaddistributie, training en onderpand, samen met een nieuwsfeed aangepast per regio.

EnterpriseDB (EDB) heeft ook partneraccountmanagers toegevoegd in elke wereldwijde regio, terwijl het programma in alle regio's is gestandaardiseerd.

Services

In februari 2019 trad Michael Coffield in dienst bij EnterpriseDB als vice-president van het wereldwijde kanaal en allianties met verantwoordelijkheid voor het leiden van de betrokkenheid van het bedrijf bij partners, waaronder systeemintegrators, originele apparatuurfabrikanten (OEM's), onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), distributeurs en leveranciers van oplossingen.

Bestaande EDB-partners zullen tegen het einde van het jaar worden overgezet naar GlobalConnect. Partners ontvangen steeds hogere vergoedingen en kortingen op basis van de activiteit in elke transactie. Partners kunnen ook worden gecertificeerd om niveau 1 en 2 klantenondersteuning te leveren namens EDB en een vergoeding ontvangen voor het leveren van die services.

Open Source

Bovendien werft EnterpriseDB wereldwijd actief nieuwe partners met de initiële focus in de VS en kernregio's in Europa, gezien de grote vraag van Postgres in die markten. De beste kandidaten van EDB voor het GlobalConnect-partnerprogramma zijn wederverkopers die op zoek zijn naar nieuwe kansen, aangezien hun klanten willen overstappen op Postgres, evenals die met open source-praktijken, database-expertise en mogelijkheden om technische diensten te leveren.

Terug naar nieuws overzicht