Maak kans op een IoT Innovator of the Year Award!

08-09-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Maak kans op een IoT Innovator of the Year Award!

Vanaf heden is het weer mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor de vijfde editie van de Dutch IT-channel Awards die op 16 januari 2020 worden uitgereikt. Tot begin oktober 2019 heeft iedereen in het IT-kanaal de kans om distributeurs, resellers en vendoren aan te dragen voor een nominatie in één van de 20 categorieën van deze felbegeerde Dutch IT-channel Awards. In de categorie vendor awards kunt u zich nu nomineren voor de IoT Innovator of the Year Award!

Het betreft een award voor de leverancier die een unieke en innovatieve IoT-oplossing heeft geleverd. De jury beoordeelt welke leverancier zijn klanten heeft geholpen met een unieke Internet of Things-oplossing, eventueel in samenwerking met andere IT-leveranciers en IT-dienstverleners (co-creatie). Nomineer nu op www.dutchitawards.nl/nomineren.

Feestelijke Gala

Via de speciale website dutchitawards.nl kan iedereen uit de IT-branche bedrijven of personen aandragen die een nominatie verdienen, bijvoorbeeld omdat zij in 2019 een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Vervolgens stelt een onafhankelijke jury én de redactie van Dutch IT-channel, per categorie een top-5 van genomineerden samen, waarop u kunt stemmen tot eind 2019. De winnaars krijgen op 16 januari 2020 de felbegeerde Dutch IT-channel Awards uitgereikt, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum.

Tips voor nomineren

Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon in 2019 innovatief, succesvol of bijzonder is geweest. Ook kunt u uw nominatie extra onderbouwen door bijvoorbeeld een relevante case aan te leveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie!

Exposure

Tijdens het stemproces besteedt Dutch IT-channel veel aandacht aan alle genomineerden, onder meer in online nieuwsberichten. Ook verschijnt er in december 2019 een speciaal Dutch IT-channel Awards Magazine als bijlage bij Dutch IT-channel en wordt het stemproces ondersteund met een uitgebreide campagne op diverse social media kanalen.

Nomineer nu! www.dutchitawards.nl

 

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards