SE Labs Annual Report belicht beste security technologie

10-09-2019 | door: Witold Kepinski

SE Labs Annual Report belicht beste security technologie

SE Labs heeft zijn Annual Report 2019 uitgebracht. Daarin wordt beschreven welke vendor de beste security technologie levert. SE Labs testte meer dan 50 verschillende producten aan de hand van meer dan 5.000 gerichte aanvallen.

“Deze aanvallen werden op een realistische manier uitgevoerd met behulp van openbaar beschikbare hacking tools ”, aldus het rapport. “Om ervoor te zorgen dat onze testen zo realistisch en nuttig mogelijk zijn, monitoren we inbreuken in de praktijk vanuit technisch oogpunt. Dit stelt ons in staat om onze testen aan te passen en te wijzigen op dezelfde manier als de manier waarop echte aanvallers werken.”

De security toppers zijn:

Best New Endpoint: Crowdstrike

Best Innovator: Cylance

Best Enterprise Endpoint: Symantec

Best Small Business Endpoint: Sophos

Best Consumer Anti-Malware: Kaspersky

Best Free Anti-Malware: Microsoft

Best Email Security Service: Symantec

Best Network Security Appliance: Fortinet

Het rapprt licht elke oplossing nader toe. Zo scoort Sophos Intercept X Advanced consistent het beste in het detecteren en stoppen van aanvallen. Het behaalde 100 procent Total Accuracy Ratings voor endpointbescherming van ondernemingen en bedrijven tot 250 medewerkers in de testrapporten van SE Labs 2019. Het heeft tot nu toe ook AAA-ratings behaald in elke SE Labs-test. "Cybercriminelen zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van hun methoden en het lanceren van nieuwe aanvallen in een poging onopgemerkt te blijven", zegt Dan Schiappa, Chief Product Officer bij Sophos. “Geautomatiseerde, actieve aanvallen op bedrijven van elke omvang nemen toe en organisaties hebben nu meer dan ooit geavanceerde endpointbescherming nodig. Sophos zet zich in om nooit eerder vertoonde zero-day cyberaanvallen te stoppen, plus ransomware en andere aanvallen die cybercriminelen voortdurend gebruiken. Deze award is een bevestiging dat we organisaties helpen een stap voor te blijven."

2019-selabs-annual-report-1-0_(2).pdf

Terug naar nieuws overzicht