SPIE Nederland kiest voor cloud-ERP-oplossing van IFS

12-09-2019 | door: Redactie

SPIE Nederland kiest voor cloud-ERP-oplossing van IFS

SPIE Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van het Franse SPIE Group, heeft gekozen voor IFS Applications en IFS Planning and Scheduling Optimization van IFS. Met de aanschaf beoogt het concern de bedrijfsvoering efficiënter te maken, marges te verbeteren en overnames sneller te integreren zo melden betrokken partijen

Vanuit de wens om haar marktpositie te versterken en voor te bereiden op toekomstige activiteiten, startte SPIE Nederland een uitgebreid selectieproces voor de aanschaf van een ??enterprise-platform. Dit moest haar oude bedrijfssystemen vervangen en tegelijk de efficiëntie verbeteren van alle bedrijfskritische processen. Uit een shortlist met enkele van de grootste leveranciers ter wereld, koos SPIE Nederland voor IFS Applications vanwege de uitstekende schaalbaarheid, evergreen-architectuur, intuïtieve gebruikerservaring en robuuste, branchespecifieke mogelijkheden.

"We zochten een partij die enterprise-applicaties levert en die de traditionele rol van verkoper kan overstijgen door met ons samen te werken als partner", aldus Lieve Declercq, CEO van SPIE Nederland. “Wat ons, naast de functionele mogelijkheden van IFS Applications, tot IFS heeft aangetrokken, was de klantgerichte aanpak, wat duidelijk blijkt uit alle contacten die we tot nu toe met het bedrijf hebben gehad. Een andere beslissende factor was de zeer intuïtieve gebruikerservaring van de IFS-productsuite, die ons niet alleen zal helpen om visueel inzicht te krijgen in onze bedrijfsvoering, maar ook om nieuwe collega's aan boord te krijgen.”

Glenn Arnesen, IFS Regional President, Europa: “We voelen ons vereerd om te mogen samenwerken met SPIE Nederland, een van de meest gerespecteerde namen in de sector. IFS begon ooit in de kapitaalintensieve en projectgeoriënteerde energiesector en door de jaren heen zijn we altijd dicht bij de klanten gebleven. Dankzij deze erfenis verkeren we in een unieke positie om SPIE van dienst te zijn bij het realiseren van zijn businessdoelstellingen."

Terug naar nieuws overzicht
Software