Cohesity Agile Dev and Tests selfservice voorzieningsmodel voor back-up data

11-09-2019 | door: Witold Kepinski

Cohesity Agile Dev and Tests selfservice voorzieningsmodel voor back-up data

Cohesity heeft de lancering aangekondigd van Cohesity Agile Dev and Test, een nieuwe oplossing die een belangrijk knelpunt aanpakt waarmee organisaties al snel worden geconfronteerd bij het bouwen van applicaties.

Deze specifieke oplossing omzijlt het request-fulfilment-model waarbij ontwikkelaars toegang vragen tot gegevens van productiekwaliteit en wachten - soms weken - op IT-operatieteams om de benodigde gegevens te leveren om applicaties te bouwen en correct te testen.

In plaats daarvan biedt de Cohesity-oplossing ontwikkel- en testteams (dev / test) een selfservice voorzieningsmodel waarmee ze snel toegang hebben tot back-upgegevens wanneer ze deze rechtstreeks op het Cohesity DataPlatform nodig hebben. Het voorziet organisaties, inclusief IT-activiteiten, ook van de controlemechanismen die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat gegevens veilig en conform blijven.

Met Cohesity Agile Dev en Test kunnen bedrijven onmiddellijk en veilig kosteloze klonen van traditionele en moderne databaseback-ups leveren. Zonder kosten te klonen wordt een verwijzing naar de oorspronkelijke gegevens gemaakt, waardoor het niet meer nodig is om een identieke kopie op volledig formaat te maken. Ontwikkelteams kunnen vervolgens selfservicetoegang krijgen tot de meest actuele, virtuele exemplaren van back-upproductiegegevens in slechts enkele minuten zonder impact op productieomgevingen. Dit unieke voorzieningenmodel speelt een sleutelrol bij het bouwen van toepassingen van hogere kwaliteit.

Beschikbaarheid

De nieuwe Agile Dev en Test-oplossing zal in het vierde kwartaal van dit kalenderjaar algemeen beschikbaar worden gesteld aan klanten van Cohesity DataPlatform en Cohesity DataProtect. Deze zelfbedieningsmogelijkheid is momenteel bèta en kont ergens de komende kwartalen beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht