Wouter Hoeffnagel - 11 september 2019

Arrow Electronics brengt producten Getvisibility op de markt

Arrow Electronics brengt producten Getvisibility op de markt image

Arrow Electronics tekent een distributieovereenkomst met Getvisibility voor de regio’s EMEA en Noord-Amerika. Naast de distributie van de producten van Getvisibility biedt Arrow ondersteunende diensten voor nieuwe en bestaande klanten die gebruikmaken van de technologieën en oplossingen van Getvisibility.

Data vormen de basis van vrijwel iedere organisatie, maar conventionele cybersecurity-oplossingen slagen er niet in volledige bescherming te bieden. In het huidige tijdperk van digitale transformatie speelt databeveiliging een belangrijk rol in het versnellen van deze ontwikkeling. Een groeiend probleem waar organisaties mee kampen, is het gebrek aan gedetailleerde informatie over hun data, zoals de locatie van de gegevens en het toegangsbeleid. In combinatie met een migratie naar de cloud wordt databeveiliging nog moeilijker te beheren.

Combinatie van AI en natural language processing

Getvisibility combineert kunstmatige intelligentie met natural language processing om een ??innovatieve oplossing op de markt te brengen waarmee organisaties hun meest kwetsbare data kunnen beschermen.

"Getvisibility gebruikt machine learning om grote hoeveelheden data te vinden en te classificeren en maakt zodoende een betere cloudmigratie en een veiliger data-governance-programma mogelijk. Het helpt gegevens te beveiliging en te voldoen aan regelgeving zoals AVG", zegt Ronan Murphy, CEO van Getvisibility. Hij voegt daaraan toe: "Deze nieuwe overeenkomst met Arrow Electronics levert onze klanten en partners wereldwijd interessante voordelen op."

'AI speelt steeds belangrijkere rol'

"Kunstmatige intelligentie speelt een steeds belangrijkere rol bij het aanpakken van complexer wordende cyberaanvallen", zegt Alexis Brabant (foto), vicepresident sales voor Arrow's enterprise computing-activiteiten in EMEA. "Getvisibility helpt onze klanten in het IT-kanaal sneller en efficiënter aan beveiligingseisen van hun eindklanten te voldoen. AI en machine learning zijn in de toekomst noodzakelijk om gegevens tegen bedreigingen te beschermen."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!