QaaS.nu en Computicate PSA gaan samenwerking aan

12-09-2019 | door: Witold Kepinski

QaaS.nu en Computicate PSA gaan samenwerking aan

ICT platform QaaS.nu en Professional Services Automation software leverancier Computicate PSA hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Computicate PSA is ontwikkelaar van een laagdrempelig platform voor Professional Services Automation dat Managed Service Providers toegang geeft tot onmisbare KPI’s, automatische tijdregistratie, facturatiemogelijkheden voor recurring diensten en de bedrijfsvoering helpt om efficiënter te opereren.

Computicate PSA is al een poos succesvol in de USA, UK en Australië. Met het live gaan van Qaas is de eerste Nederlandse implementatie inmiddels ook een feit. Door Computicate PSA in te zetten is QaaS.nu in staat om haar ambitie – om nationale speler te worden als hét ICT platform voor het MKB en ICT partners - op een gestructureerde en professionele wijze te ondersteunen.

Martijn van der Schaaf, CEO, beschrijft Computicate PSA als volgt: “Veel IT dienstverleners willen graag meer inzicht in hun bedrijfsvoering en resultaat per klant maar dit is lastig te realiseren zonder de juiste broninformatie. Daarnaast zien we dat er vaak een ‘uren lekkage’ bestaat bij IT bedrijven waardoor omzet blijft liggen.

Computicate PSA lost deze pijnpunten automatisch op. Onze klanten zien binnen 90 dagen een toename in omzet en resultaat van tussen 10% en 20% doordat we meer declarabele tijd vastleggen en automatisch verwerken. Daarom zien we dat steeds meer IT dienstverleners overstappen naar Computicate PSA".

"We leveren PSA software zonder gedoe: intuïtief en zonder drempels van kosten en complexiteit. Computicate PSA is speciaal ontwikkelt voor IT dienstverleners. We zijn sinds 2017 actief, maar bestonden daarvoor al 12 jaar als MSP in de Nederlandse markt. Die ervaring zie je terug in ons product. Ondanks krachtige features is Computicate PSA in 1 dag te implementeren en vinden gebruikers eenvoudig hun weg in het platform.

Volgens Pierre Kleine Schaars, Co-Founder en eindbaas van QaaS, is Computicate PSA onmisbaar voor hen: "Computicate PSA stelt ons in staat om onze snelle groei in goede banen te leiden. Het is voor ons van groot belang dat complexe operationele modellen op een simpele en inzichtelijke wijze worden gevangen. Daarnaast zijn de KPI’s die Computicate PSA standaard levert onmisbaar voor het managen van onze groei in Nederland. De software is ontwikkeld door Martijn die een eigen MSP heeft gehad en het echt snapt, aangezien hij voor zijn eigen processen zijn eigen software heeft gecreëerd. We zijn er trots op dat we met Nederlandse leveranciers werken en dat wij de eerste Nederlandse Computicate gebruiker zijn. We zijn ervan overtuigd dat vele bedrijven ons zullen volgen…”

Terug naar nieuws overzicht
Software