Google Cloud maakt Cloud Dataproc for Kubernetes beschikbaar

12-09-2019 | door: Witold Kepinski

Google Cloud maakt Cloud Dataproc for Kubernetes beschikbaar

Google Cloud maakt Cloud Dataproc for Kubernetes beschikbaar. Google Cloud Dataproc biedt open source-gegevens en analytische verwerking voor gegevensingenieurs en gegevenswetenschappers die gegevens sneller moeten verwerken en modellen op schaal moeten trainen.

Naarmate de bedrijfsinfrastructuur echter steeds hybride van aard wordt, kunnen machines inactief blijven, clusters van enkele workloads blijven groeien en open source software en bibliotheken blijven verouderd en incompatibel met uw stapel. Het is van cruciaal belang dat Cloud Dataproc dataprofessionals in staat blijft stellen zich meer te concentreren op werkbelastingen dan op infrastructuur door het beste van cloud en open source te combineren, akdus Google.

"We zijn blij te kunnen aankondigen alpha beschikbaarheid van cloud Dataproc voor Kubernetes zodat we kunnen doorgaan met deze visie ondersteunen. Met deze aankondiging brengen we ondersteuning, beheer en beveiliging op bedrijfsniveauApache Spark- taken die op GKE-clusters worden uitgevoerd" zo meldt Google in een blog.

Lees alle technische details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud