Altaro Office 365 Backup for MSP's kan OneDrive- en SharePoint-bestanden backuppen

Altaro Office 365 Backup for MSP's kan OneDrive- en SharePoint-bestanden backuppen

13-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Altaro Office 365 Backup for MSP's kan OneDrive- en SharePoint-bestanden backuppen

Altaro voegt een nieuwe functionaliteit toe aan Altaro Office 365 Backup for MSP's. Met deze back-upoplossing kunnen Managed Service Providers (MSP's) voortaan ook back-ups maken van bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint.

Naarmate meer organisaties hun workload verplaatsen naar platforms zoals Office 365, groeit de vraag naar back-upoplossingen om data veilig te stellen. Met Altaro Backup Office 365 for MSP’s kunnen MSP's voortaan niet alleen back-ups maken van e-mails, bijlagen, contacten en agenda's, maar ook van bestanden in OneDrive-accounts en SharePoint-omgevingen. Back-ups vinden automatisch meerdere keren per dag plaats in de beveiligde Microsoft Azure-infrastructuur van Altaro.

Gecentraliseerd multi-tenant beheer

MSP’s kunnen alle back-ups van klanten beheren en bewaken via de gecentraliseerde, multi-tenant online management console van Altaro. Standaard is 24/7 support beschikbaar. Facturering en rapportages zijn geïntegreerd in de console.

"We zijn verheugd om deze belangrijke functionaliteit toe te voegen aan onze back-up- en recovery oplossing voor Office 365. Back-up en herstel van bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint zullen het MSP-portfolio verbeteren en tegemoetkomen aan de zorgen van veel Office 365-klanten", aldus David Vella, CEO van Altaro.

Functionaliteiten

De nieuwste versie voor MSP's bevat onder meer:

  • Customer self-service – MSP's kunnen ervoor kiezen om hun klanten toegang te geven tot hun account in het Altaro Cloud Management Console, zodat ze hun eigen back-updata kunnen controleren, doorbladeren en herstellen.
  • User access rights – MSP's hebben nu meer controle over de back-up browsing en herstel-mogelijkheden door toegang te bieden tot een geselecteerd gebruikersaccount binnen een team voor een of meer klanten.
  • Beveiligde audit logs – Logbestanden zijn bestand tegen manipulatie, aangezien de systemen volledig worden gecontroleerd. MSP's kunnen daarom voldoen aan de compliance-vereisten van klanten met betrekking tot wijzigingen in content. Gecontroleerde acties omvatten het inschakelen of opschorten van user back-ups, inhoud-herstel vanuit een mailbox, OneDrive of SharePoint en browsen door gebruikersdata. De audit kan ook worden geëxporteerd.

Gratis evaluatie voor MSP's

MSP's die oplossingen willen proberen, kunnen dit gratis en zonder verplichtingen gedurende 30 dagen doen. Zij kunnen contact opnemen met CloudLand, Altaro’s distributeur in de Benelux, via sales@cloudland.store.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

back-up, Cloud
Cloud