Osudio wordt inRiver partner

16-09-2019 | door: Witold Kepinski

Osudio wordt inRiver partner

E-business specialist Osudio gaat samenwerken met InRiver, een leverancier van SaaS-gebaseerde oplossingen voor product information management (PIM), om zo het aanbod van PIM-systemen verder uit te breiden. “Deze samenwerking zorgt ervoor dat Osudio kan inspelen op de toenemende PIM behoeften in de markt”, zegt Joeri Moors, MDM Market Development Manager bij Osudio.

"Met een cloudgebaseerde PIM-oplossing, die zowel toegankelijk als marktgericht is, richt InRiver zich vooral op marketeers en verkoopprofessionals en ligt de focus minder op IT", zegt Moors. " Bedrijven in verticale markten, zoals detailhandel, mode en productie, streven naar de snellere time-to-market en gebruiksvriendelijkheid die inRiver biedt. Als e-business specialist met jarenlange PIM ervaring, zien wij inRiver als de perfecte PIM-oplossing voor dit soort klanten.”

Met Osudio voegt inRiver nog een lid van de SQLI-groep toe aan een reeds bestaande samenwerking. “SQLI-organisaties hebben de afgelopen jaren projecten opgeleverd in Zweden, Noorwegen, Groot Brittannië, Nederland en Frankrijk. We zijn erg blij om onze betrokkenheid bij Osudio te vergroten. De uitgebreide expertise van Osudio op het gebied van e-commerce en PIM is indrukwekkend”, aldus Jesper Larsen, directeur Strategic Alliances EMEA.

Basis voor e-commerce

"Een belangrijke feature die inRiver biedt, is het consortium met marketingplatforms zoals Amazon, Zalando en bol.com", legt Moors uit. “In combinatie met de uitgebreide plannertools zorgt inRiver voor krachtige productlanceringen met marktimpact. Geen wonder dat Forrester inRiver noemde als strong performer in de Forrester Wave Product PIM Solutions 2018 evaluation. We verheugen ons op de samenwerking met het inRiver-team.”

Terug naar nieuws overzicht
Software