Western Digital neemt NVMe-oF specialist Kazan over

16-09-2019 | door: Witold Kepinski

Western Digital neemt NVMe-oF specialist Kazan over

Western Digital en Kazan Networks hebben aangekondigd dat Western Digital de overname van Kazan Networks heeft voltooid, een leverancier van NVMe-over-Fabric (NVMe-oF) ASIC- en adapterproducten voor de volgende generatie datacenter architecturen. Financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Kazan Networks biedt de best presterende en meest energie-efficiënte NVMe-oF bridge-oplossingen in de branche om JBOF's en andere datacenterresources naadloos via elkaar te verbinden en te delen. De toevoeging van Kazan Networks portfolio van adapter- en ASIC-niveau integratieproducten, waaronder de Fuji NVMe-oF Bridge ASIC en de Onyx NVMe-oF Bridge Adapter, zal de mogelijkheden en het aanbod van Western Digital verbreden.

De acquisitie breidt ook de expertise van Western Digital uit in geavanceerde fabric-enabled architecturen die het bedrijf in staat zullen stellen zijn portfolio van NVMe fabric-ready platforms en systemen te verbeteren, inclusief de OpenFlex composable disaggregated infrastructure (CDI) -aanbiedingen die vorig jaar door het bedrijf werden geïntroduceerd.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware