Cisco tweakt Cloud & Managed Services Program

16-09-2019 | door: Witold Kepinski

Cisco tweakt Cloud & Managed Services Program

Cisco tweakt zijn Cloud & Managed Services Program (CSMP) zodat Managed Services Partners (MSPs) nog beter business kunnen doen. Dit meldt Cisco manager Grace Lo in een blog.

Lo meldt: "Voor FY20 hebben we ons wereldwijde Cloud & Managed Services-programma (CMSP) radicaal opnieuw ontworpen en vereenvoudigd - met MSP's in gedachten. Dit is een geweldige kans om u te helpen uw winstgevendheid te verbeteren en uit te breiden in de commerciële en kleine en middelgrote markt. Hier zijn de hoogtepunten van wat er nieuw is."

Nu kunnen MSPs en resellers van alle groottes deelnemen aan dit programma en meteen de voordelen zien aldus Lo. "We hebben onze Express- laag opnieuw ontworpen om u te helpen een bedrijf met managed services te laten groeien. Met vereenvoudigde prijzen en andere voordelen om uw op Cisco gebaseerde oplossingen op de markt te brengen. Om in aanmerking te komen voor deze laag, hoeft u nu slechts één beheerde service aan te bieden op basis van Cisco-technologie (Meraki, Security of EN). En u kunt online aan de slag, geen audit ter plaatse nodig."

Meraki MSP Select-partners

Om het eenvoudig te houden, zijn de Meraki MSP Select-partners ook samengevoegd tot Cloud- en Managed Services-programma. Ook is het Cisco portfolio uitgebreid met Meraki-gerichte Cisco Powered-services als een manier voor partners om lid te worden van CMSP.

Bekijk ook de bijgewerkte site voor het Cloud- en Managed Services-programma.

Terug naar nieuws overzicht