Witold Kepinski - 17 september 2019

Shape Security krijgt flinke kapitaalinjectie

Shape Security krijgt flinke kapitaalinjectie image

Shape Security, aanbieder van een platform voor bot- en online fraudebestrijding voor 's werelds grootste bedrijven, heeft aangekondigd dat het 51 miljoen dollar aan groeifinanciering heeft opgehaald.

De investeringsronde werd geleid door C5 Capital en omvatte terugkerende investeerders Kleiner Perkins, HPE Growth, Norwest Ventures Partners, Focus Ventures, JetBlue Technology Ventures, Top Tier Capital Partners en EPIC Ventures. Dit nieuwe kapitaal brengt het totale ingezamelde bedrag van de onderneming op 183 miljoen dollar met een marketcap waardering van 1 miljard dollar.

"Deze investering zal ons helpen onze internationale activiteiten op te schalen en onze AI-ontwikkeling te stimuleren", zegt Derek Smith, mede-oprichter en CEO van Shape. "Onze nieuwe en terugkerende investeerders, in combinatie met ons voortdurende track record van groei, onderstrepen onze visie om alle ondernemingen te beschermen tegen frauduleuze internettransacties."

Met het hoofdkantoor in Londen en kantoren in Europa en het Midden-Oosten zal de betrokkenheid van C5 Capital de expansie van Shape helpen versnellen. in de hele regio. De financiering zal ook de aanhoudende groei in Noord-Amerika ondersteunen. De investering in een laat stadium komt tijdens een stroom van ontwikkeling en groei voor het bedrijf.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!