Pocos brengt white label mobiele groepsbundels op de markt

17-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Pocos brengt white label mobiele groepsbundels op de markt

Pocos, aanbieder van connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud, introduceert mobiele groepsbundels van MobileNL. Met deze groepsbundels kunnen meerdere bel- en data-abonnementen van eindklanten worden gecombineerd tot één tegoed. De dienst wordt white label aangeboden, zodat resellers deze onder eigen naam in de markt kunnen zetten.

Stephan Homan, Directeur Sales & Marketing Pocos: "Met onze white label mobiele groepsbundels spelen we in op de steeds vaker gehoorde wens van zowel resellers als hun eindklanten om (hoge) kosten buiten de bundel te voorkomen. Het werkt heel eenvoudig: is de bundel van medewerker A op en heeft medewerker B nog tegoed, dan kunnen zowel belminuten als MB’s van elkaar worden gebruikt tot de groepsbundel op is. Pas dan is er sprake van extra kosten buiten de bundel."

Bij de aanschaf van nieuwe mobiele abonnementen kunnen resellers in de partner portal van Pocos aangeven dat deze in een groepsbundel moeten worden opgenomen. Extra abonnementen voor dezelfde eindgebruikers kunnen ook worden toegevoegd aan de groepsbundel. Ook bestaande abonnementen kunnen zonder maximum en kosteloos worden toegevoegd aan de bundel. De groepsbundel is binnen de EU te gebruiken, net zoals met een individueel abonnement.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility