Apple Reseller Pro Warehouse zet speciaal team op voor tenders

17-09-2019 | door: Witold Kepinski

Apple Reseller Pro Warehouse zet speciaal team op voor tenders

Steeds meer organisaties nemen Apple mee als zij tenders uitschrijven voor hun IT-gerelateerde zaken. Om hierop te kunnen anticiperen heeft Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse een ervaren tenderdesk opgericht, die zich volledig focust op (Europese) aanbestedingen en RFP’s.

Adviesrol

Naast het reageren op tenders wil de organisatie een adviesrol vervullen bij klanten die gaan tenderen of een RFP willen uitschrijven. Denk hierbij aan het adviseren over verschillende aanbestedingsvormen, vraagstukken over diensten, producten en gunningscriteria.

“Het uitgangspunt van onze tenderdesk is dat elke klant zonder zorgen het gewenste bedrijfsresultaat bereikt”, aldus Rowan Pijn (foto), sales- en marketingmanager bij Pro Warehouse.

Kennis en ervaring

De tenderdesk van Pro Warehouse heeft enorm veel kennis en ervaring van Apple in de zakelijke markt en werkt volgens het principe dat inkoopgemak en het ontzorgen van de aanbestedende partij de uitgangspunten zijn. “Wanneer een nieuwe partij de aanbesteding gunt aan Pro Warehouse, dan wordt er een vaste accountmanager toegewezen om de gewenste processen in te richten. Hierbij is ons uitgebreide backoffice team van cruciaal belang om de dagelijkse handelingen snel en vakkundig op te pakken”, vertelt Pijn.

Apple Authorised Enterprise Reseller

Pro Warehouse is met de Apple Authorised Enterprise Reseller-status aangesloten bij een selecte wereldwijde groep van Apple-partners, die rechtstreeks toegang hebben tot de producten en diensten van Apple. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van deskundig advies en voldoet elke medewerker van Pro Warehouse aan de strenge certificeringseisen van Apple, aldus Pijn.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware