Valamis maakt partnerschap met Dell Boomi bekend

18-09-2019 | door: Witold Kepinski

Valamis maakt partnerschap met Dell Boomi bekend

Valamis, aanbieder van digital learning technology en workforce development, heeft vandaag bekendgemaakt een partnerschap met Dell Boomi aan te gaan. Dell Boomi biedt organisaties een uniform integration Platform as a Service (iPaaS), dat naast applicatie- en data-integratie ook master data hub en B2B/EDI-management omvat.

De samenwerking geeft klanten van Valamis de mogelijkheid om Valamis LXP gemakkelijk te integreren met hun huidige HR-systeem, LMS, talent management suite, ERP-systeem, business intelligence en analytics software, evenals met bijna alle andere bestaande bedrijfssoftware op de markt. Gebruikers van Valamis hebben al toegang tot een enorme hoeveelheid gebruiksklare content van 's werelds beste aanbieders, waaronder edX, LinkedIn Learning, OpenSesame, Skillsoft, Go1, BizLibrary en Udemy for Business.

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van diverse technologieën om digitaal leren te bevorderen. De realisatie van een werkelijk geïntegreerd leerecosysteem vraagt echter om veel planning en bewustzijn, omdat het systeem leeft en voortdurend verandert. Een flexibele connector als Dell Boomi kan hierbij helpen.

“Ik ben blij om Valamis te kunnen verwelkomen als een van onze nieuwe Boomi partners. Valamis heeft de markt voor e-learning drastisch veranderd en met behulp van nieuwste cloud-technologie een enorme groei gerealiseerd. Door het innovatieve karakter van Valamis zijn Boomi en Valamis een perfecte match die onze wederzijdse klanten kan helpen bij de volgende stap in hun e-learning-evolutie en in de digitale transformatie als geheel” zo meldt Jan-Willem Koppers (foto), Sr. Manager Channel lead MSP’s and local SI’s EMEA, Dell Boomi.

“In de zakelijke markt zien we veel vraag naar de integratie van Valamis LXP met bestaande bedrijfssoftware, zoals de traditionele LMS- en ERP-aanbieders. Dell Boomi voorziet in standaardconnectors voor platforms als SAP SuccessFactors, Workday, Saba, Cornerstone, Taleo en Lumesse – om er eens een paar te noemen. Met ons partnerschap en de Valamis - Dell Boomi - connector tillen we de integratiemogelijkheden van Valamis LXP naar het hoogste niveau en laat het platform zich integreren met vrijwel alle bestaande software op de markt” zo meldt Chris Göbel, Director, Valamis Benelux

Terug naar nieuws overzicht
Software