Within Reach koopt Crystal Networks

17-09-2019 | door: Witold Kepinski

Within Reach koopt Crystal Networks

Within Reach versterkt haar positie in de Nederlandse zakelijke ICT- en telecommarkt met de overname van Crystal Networks, een zakelijke communicatieleverancier uit Houten. Ondersteund door participatiemaatschappij Waterland, investeert Within Reach in Europese telecommunicatiebedrijven, zoals nu Crystal Networks.

Crystal Networks is een ambitieus bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van telefonie, ICT en internet. Gezien de verschuiving in de markt van telecom naar ICT, is Crystal Networks een mooie aanwinst voor Within Reach om haar doel te verwezenlijken om de grootste UC speler in de Europese markt te worden.

Crystal Networks zal samengevoegd worden met Eazit, een Nederlandse zakelijke communicatieleverancier die al eerder (april 2018) door Within Reach is overgenomen. Gezamenlijk zullen de bedrijven verder gaan onder het Eazit-merk. De klanten van Crystal Networks zullen op dezelfde manier als voorheen worden bediend met behoud van contactpersonen en locaties. Edwin van Buren, de huidige directeur van Crystal Networks, zal aanblijven als CEO. Samen met een sterk management team afkomstig uit beide bedrijven zal hij de dagelijkse leiding van Eazit op zich nemen.

Terug naar nieuws overzicht