Lenovo annonceert ThinkStation P920 Rack

18-09-2019 | door: Redactie

Lenovo annonceert ThinkStation P920 Rack

Lenovo annonceert de ThinkStation P920 Rack. Hij is beschikbaar vanaf half oktober voor een prijs vanaf 2.599 euro excl. BTW.

Met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot enterprise-grade graphics in een rack-geoptimaliseerde vormfactor, kunnen professionals uit de industrie genieten van maximale uptime van het systeem en volledige veerkracht - met 99,99% beschikbaarheid zo beweert Lenovo. Dit omvat ook beveiliging van datacenterklasse om ervoor te zorgen dat hun apparaat aanzienlijk minder gevoelig is voor datalekken, ongeacht de werkomstandigheden.

Het ThinkStation P920 rack is geoptimaliseerd voor high-end gebruikers met ondersteuning voor maximaal twee NVIDIA Quadro RTX 6000 GPU's of vier NVIDIA Tesla T4 GPU's - het leveren van de beste applicatieprestaties en versnelde ervaringen. En met de Xeon 2e generatie schaalbare processors van Intel, ondersteuning voor maximaal 56x cores en snelheden tot 4,4 GHz, controleert het ThinkStation P920 rack elke doos voor professionals die inhoud van hoog kaliber willen leveren, aldus Lenovo.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware