HP introduceert Dragonfly notebook

19-09-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HP introduceert Dragonfly notebook

HP introduceert de HP Elite Dragonfly, een ultralichte premium PC die minder dan één kilogram weegt en de grenzen van werk en privé verlegt voor professionals die veel onderweg zijn. Met zijn artistieke design, kracht en slimme beveiligingsopties luidt de HP Elite Dragonfly een nieuw tijdperk van mobiliteit in zo beweert HP. HP breidt ook het displayportfolio uit met de introductie van twee curved displays, ontworpen voor de moderne werkplek.

“Een PC moet vrijheid bieden en zich aanpassen aan de moderne medewerker", zegt Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems, HP Inc. "HP's innovatie brengt bedrijven verder dan de status quo met ongelooflijk lichte, krachtige en zeer veilige PC-ontwerpen en een verbonden ecosysteem voor de volgende generatie werkplekken. Door ‘s werelds lichtste compacte convertible2 en prachtige curved displays voor bedrijven aan te bieden, ondersteunt HP werknemers met technologie om effectief te kunnen werken.”

Moderne professionals zijn veel onderweg en moeten zich kunnen bewegen tussen vergaderruimtes, congressen, vliegvelden en andere plekken waar gewerkt wordt. HP Elite Dragonfly is een lichtgewicht en krachtige 13-inch convertible met een batterijlevensduur tot 24,5 uur en de nieuwste Wi-Fi 6 -connectiviteit.

Met het optionele Gigabit-klasse 4G LTE CAT16 kunnen werknemers vanuit overal verbinden en samenwerken door 's werelds eerste zakelijke convertible met 4x4 LTE- antennes. HP Elite Dragonfly is een zakelijke convertible met vooraf geïnstalleerde persoonlijke welzijnsapplicatie: HP WorkWell.

Monitor

Er zijn ook monitoren voor de Dragonfly.

HP S430c Curved Ultrawide Monitor

Biedt een unieke ervaring met zijn enorme, naadloze 43,4-inch diagonaal 29:9 4K curved display, gelijk aan twee 24-inch diagonaal displays.Voorzien van HP Device Bridge, een nieuwe technologie die gebruikers in staat stelt om naadloos en tegelijkertijd twee PC's te bedienen. Gebruikers kunnen bekijken, kopiëren en plakken tussen apparaten met enkel een toetsenbord en muis.Twee USB-C Upstream aansluitingen met 85 Watt Power Delivery en USB-C Alternate Mode voor het laden en aansluiten twee van USB-C apparaten.

HP E344c Curved Monitor

Biedt een immersief, ultradun, curved display van 34 inch voor de volgende generatie werknemers die thuis of op kantoor verbinding willen maken. Voorzien van drievoudige ergonomie met kantel-, draai- en hoogteverstelling tot 150 mm en USB-C met Alternate mode.

Prijs en beschikbaarheid

HP Elite Dragonfly zal naar verwachting beschikbaar zijn in Nederland vanaf november vanaf €1299 (exclusief BTW).
HP S430c Curved Ultrawide Monitor zal naar verwachting vanaf november beschikbaar zijn in Nederland voor €925 (exclusief BTW).
HP E344c Curved Monitor zal naar verwachting vanaf oktober beschikbaar zijn in Nederland voor €599 (exclusief BTW).
HP Bluetooth Travel Mouse zal naar verwachting vanaf november beschikbaar zijn in Nederland voor €35.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware