Equinix breidt wereldwijd bereik van Oracle Cloud infrastructuur uit

19-09-2019 | door: Witold Kepinski

Equinix breidt wereldwijd bereik van Oracle Cloud infrastructuur uit

Equinix, aanbieder van interconnectie- en datacenterdiensten, breidt het wereldwijde bereik van Oracle Cloud Infrastructure (OCI) uit. Hierdoor kunnen organisaties in vijf continenten nu eenvoudig direct verbinding maken met Oracle Cloud op Platform Equinix.

Recente wereldwijde marktuitbreidingen in São Paulo, Sydney, Tokio, Toronto en Zürich bieden klanten in deze metro's nu private en veilige verbindingen met Oracle Cloud Infrastructure FastConnect via Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric). Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking kunnen Oracle-klanten die gebruik maken van de Oracle Cloud Infrastructure in de Phoenix-datacenterregio nu ook rechtstreeks verbinding maken met Oracle Cloud Infrastructure FastConnect vanuit Equinix International Business Exchange (IBX) datacenters in Los Angeles via ECX Fabric. De uitbreiding komt tegemoet aan de vraag van bedrijven om wereldwijd digitaal te kunnen transformeren, door de workload van Oracle te migreren naar Oracle Cloud.

Cloud-interconnectie op Platform Equinix levert snellere en veiligere toegang tot applicaties, databases en andere diensten in Oracle Cloud Infrastructure. Oracle Cloud Infrastructure FastConnect levert een veilige en directe verbinding tussen de datacenters van klanten en Oracle Cloud. Met Oracle Cloud Infrastructure FastConnect via ECX Fabric kunnen organisaties hoge workloads op een schaalbare manier migreren naar (en laten draaien in) de Oracle Cloud. Dit verlaagt de kosten en biedt organisaties de mogelijkheid om consistente en voorspelbare prestaties te leveren.

U.S. Silica Holdings, Inc., een producent voor industriële toepassingen in de olie- en gasindustrie, heeft onlangs Oracle Cloud Infrastructure FastConnect via ECX Fabric ingezet voor een veilige verbinding met hun bedrijfsnetwerk. Door een privé-verbinding te maken met Oracle Cloud op Platform Equinix, kon U.S. Silica de prestaties van applicaties voor eindgebruikers in kantoren in de Verenigde Staten verbeteren, waarbij zij ECX Fabric gebruiken voor continue datasynchronisatie met hun disaster recovery sites.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud