Zscaler-cloud nu beschikbaar vanuit 150 datacenters wereldwijd

21-09-2019 | door: Witold Kepinski

Zscaler-cloud nu beschikbaar vanuit 150 datacenters wereldwijd

Zscaler, speler in cloud security, kondigt aan dat het Zscaler-platform nu wereldwijd is gedistribueerd over 150 datacenters. Het datacenter dat als laatste aan het platform is toegevoegd bevindt zich in Val-de-Reuil in het Franse Normandië. Deze uitbreiding is onderdeel van de missie van het bedrijf om enterprise-gebruikers altijd en overal te voorzien van snelle, veilige en betrouwbare toegang tot applicaties en diensten waardoor enterprises sneller de cloud kunnen adopteren.

Het Zscaler-platform is gebouwd op basis van de Zscaler multi-tenant cloud-architectuur en combineert veilige internet gateway-diensten, cloud sandbox, next-generation cloud firewall, data loss prevention, SSL decryptie, bandbreedtecontrole en meer in combinatie met vereenvoudigd policy-beheer en reporting. Het platform is nu gedistribueerd over meer dan 150 datacenters op zes continenten waardoor gebruikers het internet en cloud-diensten veilig vanaf elk apparaat en op elke locatie en netwerk kunnen benaderen.

“De fysieke footprint en end-to-end-controle van het netwerk, de infrastructuur en code base van onze wereldwijde cloud is cruciaal voor het garanderen van beschikbaarheid, veiligheid en prestaties op schaal voor klanten die transformeren naar de cloud”, zegt Amit Sinha, CTO and President of R&D, Operations & Customer Service van Zscaler. “Bij het inrichten van de Zscaler-cloud hebben we compute aan de rand geplaatst, in elke point of presence (POP), om te zorgen voor minimale latency tussen de gebruiker en de applicatie.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud