Apple werkt samen met Eye Filmmuseum Amsterdam

20-09-2019 | door: Witold Kepinski

Apple werkt samen met Eye Filmmuseum Amsterdam

In samenwerking met Eye Filmmuseum biedt Apple bezoekers een nieuwe ervaring met als doel het inspireren van leren en het stimuleren van creativiteit.

Als onderdeel van Today bij Apple organiseert Eye Filmmuseum een ??reeks gratis sessies gericht op verschillende thema's geïnspireerd door de technieken van Tarkovsky: filmopnamen maken, licht en schaduw fotograferen en een filmtrailer maken.

Gedurende 10 weken, van zaterdag 28 september tot 30 november, kunnen bezoekers van het Eye Filmmuseum deelnemen aan deze Today at Apple-sessies die geschikt zijn voor alle leeftijden. Ze worden gehouden in de tentoonstellingsruimtes, de werkplaats en in en rond het Eye Filmmuseum.

Bezoek www.eyefilm.nl/todayatapple voor meer informatie.

Over Today:

Heden bij Apple is de verzameling gratis programma's in elke Apple Store wereldwijd, inclusief sessies gericht op fotografie, video, muziek, codering, app-ontwikkeling, kunst en design en meer. Sessies zijn gratis en stellen bezoekers in staat om de juiste sessie te vinden voor hun interesses en vaardigheidsniveau om hun creativiteit te ontgrendelen, leren te inspireren en verbinding in gemeenschappen aan te moedigen. Sinds de lancering van Today bij Apple in 2017 heeft Apple meer dan 18.000 gratis sessies per week gehouden, bijgewoond door miljoenen deelnemers over de hele wereld.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware