20-09-2019 | door: Marco van der Hoeven

Dutch IT-channel Golfcup in beeld (video)

Deze week vond weer de traditionele Dutch IT-channel Golfcup plaats op de prachtige bosbaan van het Rijk van Nunspeet. De dag begon met een interactieve sessie over het belang van data door analist en trendwatcher Willie Appel. Daarna gingen de deelnemers de baan op waarbij werd gestreden om enkele prijzen. In deze sfeerimnpressie komen ook aan het woord: Willie Appel, Data Influencer; Johan Pellicaan, Managing Director Scale Computing EMEA; Ruud van der Meer, Business Development Manager, Arrow ECS.

Rob de Kleijnen, directeur uitgever van Dutch IT Channel: “Wij kijken terug op een geslaagde Dutch IT channel Golf cup. De combinatie die wij onze sponsoren bieden van content , netwerken en een sportieve strijd is al jaren een succesformule
en dat was gisteren niet anders. Ondanks het typische Nederlandse weer hebben we de dag kunnen afsluiten met een gezellige borrel en BBQ in een mooi najaarszonnetje op het terras van het Rijk van Nunspeet. Ik wil alle flight sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor hun deelname en tot volgend jaar!"

Uitslag

Clinic:

1e plaats Martijn Zwart – Team G Data
2e plaats Marcel van de Gender – Team Dropbox

Longest Drive Dames:

Elvira Kneefel – Team Arrow

Longest Drive Heren:

Robert - Jan Ponsen – Team VMware

Neary:

Stefan Ruijter – Team Tech Data

Handicap 20.1 – 36.0:

1e plaats Clement- John de Leeuw - Team Arrow
2e plaats Mark Olij - Team Arrow
3e Plaats Bruno Vandewalle – Team SMT

Handicap 0 – 20.0:

1e plaats Stefan Ruiter – Team Tech Data
2e plaats Marc Nijhof – Team Also
3e plaats Stephen Konneman – Team Best4u

Terug naar video overzicht