Redactie - 25 september 2019

MobileIron lanceert Marketplace Premier Program

MobileIron lanceert Marketplace Premier Program image

MobileIron, leverancier van het eerste zero trust-beveiligingsplatform dat mobiele devices gebruikt als bron van zekerheid, lanceert het Marketplace Premier Program, dat het wereldwijde verkoopkanaal van MobileIron openstelt voor Marketplace Premier Partners. Dankzij dit programma kunnen resellers ook direct producten wederverkopen van de als Marketplace Premier Partner aangesloten onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) en zo het dienstenportfolio voor MobileIron-klanten verbreden en verdiepen. AGAT Software, EBF, Hypergate (Papers GmbH), Incapptic, ISEC7, Samsung en Wandera behoren tot de eerste partners die zich bij het programma aansluiten.

“Dit programma is ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klanten”, zegt Kenny van Midden, Business Development Manager bij MobileIron. “Dankzij het Marketplace Premier Program hebben zij toegang tot een breed scala aan innovatieve producten die integreren met het MobileIron-platform en kunnen ze hun bestaande beveiligingsstrategie aanvullen. Bovendien kunnen ze via één kanaal eenvoudig oplossingen en diensten aanschaffen van zowel MobileIron- als van derde partijen.”

Niet alleen klanten plukken de vruchten van het Marketplace Premier Program zo beweert Van Midden. Het programma ondersteunt ook MobileIron-resellers en het steeds groter wordende netwerk van Marketplace Premier Partners. Resellers kunnen direct oplossingen van Marketplace Premier Partners aanbieden en Marketplace Premier Partners kunnen hun activiteiten uitbreiden door hun producten en diensten gemakkelijker te verkopen aan MobileIron-klanten van over de hele wereld..

MobileIron biedt volgens Van Midden bedrijven het fundament voor het eerste zero-trust beveiligingsframework dat mobiele devices gebruikt als bron van zekerheid. Het unified endpoint management (UEM)-platform van MobileIron zorgt voor continue handhaving van beleidsregels voor de beveiliging van gegevens, zowel op het apparaat als in het netwerk, dankzij een uitgebreide correlatie tussen de cruciale signalen voor zero-trust: gebruikers, apparaten, apps, netwerken en dreigingen. Organisaties kunnen voortbouwen op het MobileIron UEM-platform met technologieën zoals zero sign-on (ZSO), multifactor-authenticatie (MFA) en mobile threat detection (MTD).

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!