Salesforce benoemt Michiel van Vlimmeren als SVP en General Manager

Salesforce benoemt Michiel van Vlimmeren als SVP en General Manager

25-09-2019 | door: Witold Kepinski

Salesforce benoemt Michiel van Vlimmeren als SVP en General Manager

Salesforce kondigt de benoemingen aan van Michiel van Vlimmeren als Senior Vice President en General Manager van Nederland en Angelique de Vries als Executive Vice President Cloud Sales, EMEA. Salesforce maakt een ongelooflijke groei door in Nederland en in EMEA. In Nederland zal het Salesforce ecosysteem van klanten, partners en ontwikkelaars naar verwachting 25.000 nieuwe banen en meer dan 7 miljard dollar BBP creëren in 2022.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in Europa door nieuwe banen, gebouwen, datacenters en kantoren toe te voegen en het partner ecosysteem verder uit te breiden. Salesforce EMEA zag een groei van 30 procent in het tweede kwartaal van FY 2019 en is de snelst groeiende regio van het bedrijf.

Michiel van Vlimmeren zal op 1 november bij Salesforce starten als SVP en General Manager in Nederland om het bedrijf te leiden tijdens de volgende groeifase. Michiel is een ervaren leider en komt van Hewlett Packard Enterprise, waar hij sinds 2011 een aantal leidinggevende functies vervulde, waaronder die van Managing Director van Nederland van 2016 tot 2019

"Salesforce is een speciaal bedrijf met een sterke focus op bedrijfswaarden en geavanceerde technologie die de ervaring van elke klant transformeert," zegt Michiel van Vlimmeren. "Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken aan het verder investeren in en het ondersteunen van het groeiende klantenbestand van Salesforce in Nederland."

"Ik ben verheugd Michiel te verwelkomen om onze organisatie in Nederland te leiden", zegt Miguel Milano, President International bij Salesforce. "Met het leiderschap van Michiel zijn we goed gepositioneerd voor de volgende fase van groei en succes van Salesforce, onze klanten, partners en community. het bredere ecosysteem."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud