Witold Kepinski - 26 september 2019

SingularityNET en Cisco werken samen rond Avanced General Intelligence

SingularityNET en Cisco werken samen rond Avanced General Intelligence image

Cisco gaat een samenwerking aan met SingularityNET bij het ontwikkelen van applicaties van gedecentraliseerde Avanced General Intelligence (AGI).

AGI is een tak van AI die zich richt op het vermogen van een computer om intellectuele taken te leren. Terwijl bestaande AI bijvoorbeeld karakters op een pagina kan leren lezen via een taak, kan een echt AGI-systeem intuïtief leren door meerdere taken uit te voeren.

Het platform van SingularityNET democratiseert AI door de bron ervan te decentraliseren. Dr. Ben Goertzel, CEO van SingularityNET:  “De schaal van de AGI-implementaties die een partner als Cisco nodig heeft, zal enorm zijn en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze AGI-tools en onze blockchain-gebaseerde platform is klaar voor de taak. Dit voordeel kan aanvankelijk de vorm aannemen van een generatie van Narrow AGI systemen die algemene intelligentie inbrengen in producten in specifieke verticale markten zoals bijvoorbeeld reclame, medisch onderzoek, computernetwerken of financiële analyse." 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!