Witold Kepinski - 26 september 2019

Microsoft lanceert Dynamics 365 Commerce en Connected Store AI applicaties

Microsoft lanceert Dynamics 365 Commerce en Connected Store AI applicaties image

Microsoft lanceert de nieuwe Dynamics 365 Commerce en Connected Store AI applicaties zo meldt het in een blog. Dit nieuws volgt nadat eerder al heel veel nieuwe Dynamics 365 functies zijn aangekondigd.

Dynamics 365 Commerce, is een uitgebreide omni-channel oplossing voor retail- en e-tailbedrijven die backoffice, in-store, callcenter en digitale ervaringen verenigt.

Het betreft een volledig verbonden oplossing die Dynamics 365 voor de detailhandel verder moet laten groeien, Dynamics 365 Commerce kan de klantervaring transformeren - van de digitale ervaringen die winkelen leuk en lonend maken tot productiviteits- en samenwerkingsoplossingen die retailmedewerkers helpen uitstekende klantenservice te bieden zo meldt Microsoft.

Bovendien bieden intelligente systemen diepgaande inzichten om geavanceerde besluitvorming en personalisatie mogelijk te maken, waardoor de volledig verbonden handelsoplossing retailers nodig hebben om merkentrouw op te bouwen, activiteiten te optimaliseren en supply chain-efficiëntie te verbeteren en betere bedrijfsresultaten te leveren, aldus Microsoft.

Connected Store

Dynamics 365 Connected Store is een nieuwe applicatie die inzicht geeft in de winkelruimte, waardoor fysieke winkeliers de winkelervaring kunnen begrijpen en verbeteren door ongelijksoortige gegevens van videocamera's en IoT-sensoren te analyseren om realtime en voorspellende inzichten te bieden die winkelmanagers en werknemers nemen voor betere beslissingen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!