Witold Kepinski - 27 september 2019

Rubrik Cloud Data Management voor NetApp StorageGRID vereenvoudigt databeheer

Rubrik introduceert een nieuwe oplossing in samenwerking met NetApp, de autoriteit op het gebied van de hybride cloud. De oplossing, Rubrik Cloud Data Management for NetApp StorageGRID, combineert Rubrik’s gebruikersplatform met object storage.

De oplossing houdt in dat gebruikers data lifecycle management in de Rubrik-interface kunnen automatiseren, terwijl de data wordt gearchiveerd in de cloud met behulp van StorageGRID. Dit helpt bedrijven om snel onder andere virtuele machines, databases en bestanden te vinden en te herstellen, ongeacht de locatie - in Rubrik, StorageGRID of de publieke cloud.

Rubrik Cloud Data Management for NetApp StorageGRID levert policy-gedreven automatisering om alle aspecten van data management te vereenvoudigen en wereldwijd te kunnen zoeken op bestandsniveau aldus de twee bedrijven.

Rubrik’s Cloud Data Management-platform organiseert en beschermt data on-premise, in de edge en in de cloud. Gebruikers kunnen handmatig back-ups vervangen door eenvoudige policy-gedreven back-ups naar de publieke of private cloud, waaronder NetApp StorageGRID. Met Rubrik vereenvoudigen bedrijven back-up en herstel van data en versnellen ze de overstap naar de cloud, aldus Rubrik. Daarnaast maakt de interface automatisering op schaal mogelijk en helpt het bij bescherming tegen ransomware. 

NetApp StorageGRID is een software-gedefinieerde object storage oplossing, die standaard object APIs, zoals Amazon Simple Storage Service (S3) en OpenStack Swift API ondersteunt. Gebruikers kunnen meerdere serviceniveaus creëren met metadata-gedreven object lifecyle policies, waardoor duurzaamheid, bescherming, prestaties, kosten en locatie in meerdere regio’s worden geoptimaliseerd. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!