Wouter Hoeffnagel - 26 september 2019

Hot Potatoes en HCS Company breiden hun strategische samenwerking uit

Hot Potatoes en HCS Company breiden hun strategische samenwerking uit image

Hot Potatoes en HCS Company, twee Premium Partners van Red Hat, breiden hun strategische samenwerking uit. Dit maken de partijen bekend in de aanloop naar het Red Hat Forum op 9 oktober in Utrecht. De afgelopen jaren hebben Hot Potatoes en HCS Company zich gespecialiseerd in containerisatie en managed services. Zij werken op dit gebied intensief samen voor gezamenlijke klanten. Deze samenwerking heeft geleid tot een integrale oplossing voor containerisatie op basis van het Red Hat OpenShift containerplatform.

De waarde van Kubernetes of OpenShift komt pas tot uiting als er door applicaties daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt. Red Hat specialist HCS Company en Red Hat cloud provider Hot Potatoes bieden vanaf 9 oktober samen managed services aan. Met een flexibele insteek en ervaring helpen zij iedere organisatie, ongeacht het volwassenheidsniveau, met het in gebruik nemen van Red Hat OpenShift en het benutten van de voordelen.

Flexibiliteit van een lokale Nederlandse partij

"Na ruim 10 succesvolle OpenShift implementaties bij mooie klanten weten we wel wat er nodig is om succesvol te zijn. Het maakt ons niet uit of OpenShift on-premise of public draait, zolang de lock- in bij één cloud provider maar voorkomen wordt. Het OpenShift platform van Hot Potatoes biedt dit exact: De kracht van publieke cloud, draaiend op Red Hat OpenStack en Microsoft Azure Stack, gecombineerd met de flexibiliteit van een lokale, Nederlandse partij. Als je belt nemen ze gewoon de telefoon op en je data staat achter de dijken", Klaas-Pieter Majoor, Managing Partner van HCS Company.

Fred de Goede, Managing Director van Hot Potatoes: "Voor de ontwikkeling van onze Hot Containers propositie (OpenShift as a Service) hebben we intensief samengewerkt met HCS Company. Dit heeft ons enorm geholpen om een OpenShift Container Platform neer te kunnen zetten dat robuust en flexibel is, en dat we betrouwbaar en snel voor onze klanten en partners als PaaS-dienst kunnen uitrollen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het beschikbaar stellen van zo’n platform meer is dan alleen de techniek, en dat je blijvend moet aansluiten op de veranderende behoefte vanuit de business. Omdat Hot Potatoes en HCS Company complementair zijn zorgt onze samenwerking ervoor dat we in staat zijn om als total solution provider op te treden naar onze klanten op het gebied van Red Hat OpenShift. 1 + 1 = 3!"

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!