Witold Kepinski - 26 september 2019

Angelique de Vries wordt EVP Cloud Sales bij Salesforce EMEA

Angelique de Vries is gestart bij Salesforce als Executive Vice President Cloud Sales, EMEA. Vanuit Nederland zal Angelique de groeiende Cloud Sales-activiteiten van Salesforce in de EMEA-regio ondersteunen.

Angelique was hiervoor werkzaam bij SAP waar ze gedurende 24 jaar diverse leiderschapsrollen heeft vervuld. Meest recent leidde ze SAP's Global Pre-sales- en Customer Experience-organisatie. Naast haar huidige functie is ze lid van de raad van toezicht van ICT Group en maakt ze deel uit van de raad van advies van het Noordbrabants museum.

"Salesforce is een ongelooflijk bedrijf met fenomenale groeimogelijkheden in Europa," zegt Angelique de Vries. "Ik ben enthousiast om met deze getalenteerde groep leiders samen te werken terwijl we de business opschalen en onze klanten en partners in de regio blijven ondersteunen."

"Angelique heeft een bewezen staat van dienst als een sterke en impactvolle leider en ik ben verheugd haar te mogen verwelkomen bij Salesforce," zegt Miguel Milano, President International bij Salesforce. "Met haar uitgebreide ervaring op het gebied van sales en klantervaring, is ze een krachtige aanwinst voor Salesforce, onze klanten en onze partners."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!