Wouter Hoeffnagel - 28 september 2019

Smile CEO Gregory Becue: 'Lever een bijdrage aan de open source community'

De vijfde editie van Open Source Summit, het grootste Europese open source evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd, vindt plaats op 10 en 11 december 2019 in Parijs. CEO van Smile, Gregory Becue, en leider van de programmacommissie van dit grootscheepse Open Source community evenement roept organisaties en experts op een bijdrage te leveren aan de Open Source community.

Met zijn zogeheten ´call for papers´ daagt hij de Open Source community uit te blijven innoveren. Dit jaar staat de Open Source Summit vooral in het teken van kunstmatige intelligentie. Hoe slimme algoritmes te ontwikkelen op basis van open source technologie. Ook data management, blockchain technologie, cybersecurity, internet-of-things, cloud, e-commerce en mobiele oplossingen komen ook aan bod.

'Hart van vele innovaties'

"Ondanks dat adoptie van het open innovatiemodel een aantal jaren geleden tijd nodig had, is open source nu overal geaccepteerd. Open Source technologie vormt inmiddels het hart van vele innovaties bij start-up bedrijven, overheidsinstanties en zelfs beursgenoteerde organisaties. Steeds meer bedrijven en instellingen profiteren van de openheid, stabiliteit en het dynamische karakter van de technologie. De snelgroeiende open source community bevestigt dat keer op keer", zegt Gregory Becue, bestuurder bij Smile.

Naast de CEO van Smile nemen bestuurders van Capgemini, GitHub, Snips, IBM en Kaliop deel aan de programmacommissie van deze vijfde editie van de Europese Open Source Summit in december. Het aanleveren van papers kan via http://cfp.opensourcesummit.paris/

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!