Centralpoint wint aanbesteding ICT-infrastructuur C-Smart

01-10-2019 | door: Witold Kepinski

Centralpoint wint aanbesteding ICT-infrastructuur C-Smart

De dienstverlenende vereniging Cipal, met als merknaam C-Smart, heeft de open Europese aanbesteding met betrekking tot hun IT-infrastructuur gegund aan Centralpoint. De officiële gunning van deze aanbesteding vond plaats op 29 augustus 2019. C-Smart is een nieuwe klant voor Centralpoint.

Het doel van C-Smart is het aanstellen van één leverancier als one-stop-shop. Naast C-Smart zal nog een bijzonder uitgebreide doelgroep voor hun gehele IT-infrastructuur een beroep kunnen doen op Centralpoint: van eenvoudige aansluitkabels tot een volledig geconfigureerde serverinfrastructuur.

C-Smart is het enige overheidsbedrijf van en voor de lokale en provinciale besturen in Vlaanderen dat werkzaam is op het kruispunt van beleidsondersteuning en ICT. C-Smart is dé partner voor haar 254 vennoten om samen met hen de uitdagingen aan te gaan die de digitale transformatie met zich meebrengt.

De totale geraamde contractwaarde bedraagt 40 miljoen euro en gedurende 4 jaar zullen lokale en openbare besturen eenvoudig kunnen afnemen op deze opdrachtencentrale zonder zelf tijdrovende procedures te moeten volgen zo meldt Centralpoint.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware