Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
30-09-2019 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Video: SLTN Back to Work geeft aan Bobby en Robine Foundation

Onlangs organiseerde SLTN weer de traditionele Back to Work BBQ voor de vele vendoren waar dit ICT-bedrijf mee samenwerkt. Het ging in Hilversum echter niet alleen over business en technologie, maar ook over teruggeven aan de maatschappij. Dit jaar gebeurt dat door de Bobby en Robine Foundation te ondersteunen.

Onderzoek

De Bobby & Robine Foundation is opgericht door ondernemer Jan Willem Schermerhorn, omdat zijn kinderen de zeldzame, dodelijke metaboleziekte CLN2 hebben. Deze progressieve ziekte gaat gepaard met blindheid, epilepsie en uitval van motoriek, denkvermogen en slikken en leidt tot vroegtijdig overlijden van het kind. In de meeste gevallen tussen de 8 en 12 jaar. De Bobby & Robine Foundation ondersteunt zijn zieke kinderen en draagt bij aan het financieren van onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen tegen deze en andere stofwisselingsziektes.

Presentation partner

SLTN organiseerde tijdens de BBQ een loterij die in totaal € 4.000,- opbracht, en zal tijdens het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala als Presentation Partner de gage van presentatrice Nance overmaken aan dit goede doel. Nance was ook tijdens de Back to Work BBQ aanwezig voor de loterij, en zij wist met oproep nog een fors aantal bezoekers te stimuleren om mee te doen.

In deze video spreken we met Eugene Tuijnman en Nance over het belang van de Bobby en Robine Foundation.

Terug naar video overzicht