Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-10-2019 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Round Table Equinix belicht Cloud Service Provider van de toekomst

Kunstmatige intelligentie is een belangrijke drijfveer om data (en applicaties) in de publieke cloud onder te brengen. Organisaties verlangen van hun cloud service providers dat zij hen daarbij ondersteunen. Doe meer met data is het advies aan deze groep IT-bedrijven. Zo blijkt tijdens het ronde-tafelgesprek bij Equinix, de specialist voor verbindingen tussen netwerken.

Dutch IT Channel heeft een uitgelezen groep van service providers uitgenodigd om te praten over ‘De cloud service provider van de toekomst’. Een twintigtal topmensen is te gast bij AM3/AM4, het duurzaamste datacenter van Equinix in Amsterdam Science Park. Equinix heeft acht datacenters actief in de hoofdstad plus nog drie in aanbouw. En daarnaast nog datacenters in Zwolle en Enschede. 

In deze reportage spreken we hierover met Eric Bruins, Channel Partner Manager Equinix Benelux; Arjan Bijen, Senior Account Executive, Enterprise bij Equinix; Ronald van Heek, CCO BP Solutions; Bertus Doppenberg, Service Delivery Manager bij Proact.

Terug naar video overzicht

Tags

Netwerken