TomTom Telematics wijzigt naam in Webfleet Solutions

02-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

TomTom Telematics wijzigt naam in Webfleet Solutions

TomTom Telematics opereert voortaan onder de nieuwe naam Webfleet Solutions. Het bedrijf zet haar activiteiten voort en blijft dezelfde oplossingen en diensten aanbieden als voorheen, waaronder WEBFLEET, NEXTFLEET, LINK-apparatuur en de verschillende PRO Driver Terminals.

Hoewel Webfleet Solutions na de overname door Bridgestone Europe in april 2019 niet langer onderdeel is van de TomTom-groep, blijft het bedrijf een belangrijke partner van TomTom en blijven de prijswinnende file- en kaartoplossingen onderdeel van het dienstenpakket. "We lanceerden onze WEBFLEET managementoplossing 20 jaar geleden vanuit ons kantoor in Leipzig, Duitsland", zegt Thomas Schmidt, CEO en Managing Director van Webfleet Solutions. "We waren voorlopers op het gebied van de inzet van cloud en internettechnologie om bedrijven met een wagenpark van auto's, busjes en vrachtwagens te helpen hun productiviteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen."

"Vandaag de dag helpen we meer dan 50.000 klanten met voertuigen in 100 verschillende landen. Webfleet Solutions wil verder gaan dan het ‘gewoon’ leveren van een telematicaoplossing. Bridgestone biedt ons het perfecte platform om dat te realiseren, door ons te ondersteunen bij het uitbreiden van ons dienstenpakket voor meer klanten over de hele wereld. Met ons aan boord managet Bridgestone EMEA nu 1,2 miljoen mobility en fleet management abonnementen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

telematics