Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2019

Hans ten Hove is Sales Director Northern Europe bij Datto

Hans ten Hove is Sales Director Northern Europe bij Datto image

Datto, leverancier van IT-oplossingen geleverd via Managed Service Providers (MSP’s), stelt Hans ten Hove (52) aan als Sales Director Northern Europe. In zijn nieuwe functie geeft Ten Hove leiding aan de salesactiviteiten van Datto in de Benelux en Nordics, een naadloze overgang na de interim-rol als Strategy Consultant bij Datto, die hij twee maanden vervulde.

Ten Hove brengt ruime internationale management- en saleservaring mee, die hij heeft opgedaan bij diverse grote bedrijven in de telecom- en IT-industrie. Daarnaast is hij veelvuldig betrokken geweest bij start-ups, en scale-ups. In zijn loopbaan was hij onder meer Head of Vodafone Global Enterprise Benelux, Chief Commercial Officer (CCO) van Exact Software, Managing Director bij IPsoft en International Board Member van T-Systems in Duitsland. Bij Datto vervulde Ten Hove voor een periode van twee maanden een interim-rol als Strategy Consultant.

Groei in Noord-Europa versnellen

In zijn nieuwe functie zal Ten Hove zich richten op het versnellen van Datto’s groei in Noord-Europa. Datto groeit sterk in Europa en ziet kansen om de groei in de markt verder te versnellen. Ten Hove geeft aan dat de sleutel voor het bereiken van dit resultaat ligt in strategische groei en innovatie van dienstverlening aan de Managed Service Provider (MSP). "Het succes van onze MSP-community is ons eigen succes. Door continu onze dienstverlening te vernieuwen en te verbeteren, en open oplossingen te creëren voor MSP's over de hele wereld, helpen we onze partners om succesvol te zijn."

"Na de nauwe samenwerking met Hans in zijn functie van interim Strategy Consultant bij Datto ben ik ervan overtuigd dat hij in zijn nieuwe functie zal zorgen voor een strakkere coördinatie van onze verkoopactiviteiten om onze MSP's in de Benelux en Nordics beter te kunnen bedienen en om onze doelen te bereiken", zegt Mark Simon, Managing Director EMEA bij Datto.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!