Witold Kepinski - 03 oktober 2019

Google AI framework TensorFlow 2.0 is nu beschikbaar

Google AI framework TensorFlow 2.0 is nu beschikbaar image

Het nieuwe Google AI framework TensorFlow 2.0 is nu beschikbaar. Dit meldt de cloud gigant in een blog. TensorFlow 2.0 wordt aangestuurd door de community en vertelt Google dat ze een gebruiksvriendelijk platform willen dat zowel flexibel als krachtig is en dat implementatie op elk platform ondersteunt. 

TensorFlow 2.0 biedt een uitgebreid ecosysteem van tools voor ontwikkelaars, ondernemingen en onderzoekers die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine learning willen doorvoeren en schaalbare ML-aangedreven applicaties willen bouwen aldus Google.

Google meldt verder: 'TensorFlow 2.0 maakt de ontwikkeling van ML-applicaties veel eenvoudiger. Met een nauwe integratie van Keras in TensorFlow , standaard enthousiaste uitvoering en Pythonic-functie-uitvoering, maakt TensorFlow 2.0 de ervaring van het ontwikkelen van applicaties zo vertrouwd mogelijk voor Python-ontwikkelaars. Voor onderzoekers die de grenzen van ML verleggen, hebben we zwaar geïnvesteerd in de low-level API van TensorFlow: we exporteren nu alle ops die intern worden gebruikt, en we bieden erfelijke interfaces voor cruciale concepten zoals variabelen en ijkpunten.Hiermee kunt u voortbouwen op de interne onderdelen van TensorFlow zonder TensorFlow opnieuw te moeten opbouwen."

Lees meer details over installatie hier.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!