Redactie - 03 oktober 2019

AI-conferentie 'EGG’ komt op 27 november naar Amsterdam

AI-conferentie 'EGG’ komt op 27 november naar Amsterdam image

De EGG conferentie van Dataiku komt naar Nederland. Het event waarbij praktijkverhalen en best practices met kunstmatige intelligentie (AI) centraal staan, vindt op 27 november plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Bezoekers van EGG krijgen niet alleen informatie over wat er mogelijk is met AI, maar leren onder meer welke stappen je als bedrijf moet zetten om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. De sprekers die op het podium staan hebben zelf ervaren wat dit betekent en delen hun ervaringen en best practices. Het programma van EGG Amsterdam bevat dan ook vooral inspirerende praktijkverhalen.

Zo vertellen Takeaway en DPG Media hoe je op een slimme manier AI gebruikt om je marketing-inspanningen te optimaliseren. Booking.com gaat in op de belangrijkste voordelen van machine learning. Verder vertellen organisaties als TomTom en Cox Automotive over hun best practices met AI en data science.

Documentaire Data Science Pioneers

Dataiku noemt de EGG conferentie 'The human centered AI conference’. Want uiteindelijk gaan machine learning en AI niet alleen om technologie. Het zijn de mensen die het verschil maken in het ontwikkelen van AI-systemen die impact hebben, maar ook duurzaam en verantwoord zijn.

Tijdens EGG Amsterdam wordt daarom de documentaire Data Science Pioneers - Conquering the Next Frontier - vertoond. Deze film ging onlangs in première en laat 22 Amerikaanse en Europese data scientists van onder meer de BCC, Daimler en Nokia Bell Labs aan het woord over de steeds belangrijker wordende rol van de data scientists. De documentaire schetst in een uur de opkomst van de data scientist en de ontwikkeling van de functie tot leider van de AI-revolutie. Ook bespreken de data scientists de issues en uitdagingen waar zij mee te maken te hebben.

Deelnemen aan EGG Amsterdam? Kijk hier voor hele programma. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!