Redactie - 07 oktober 2019

McAfee breidt MVISION security portfolio uit

McAfee breidt MVISION security portfolio uit image

Security leverancier McAfee heeftnieuwe productinnovaties aangekondigd voor zijn McAfee MVISION-portfolio, een eerste in zijn soort cloud -gebaseerde productfamilie waarmee organisaties beveiliging kunnen implementeren op basis van hun voorwaarden wanneer ze naar de cloud gaan.

De nieuwe functies en functionaliteit liggen binnen McAfee MVISION Cloud , McAfee MVISION Endpoint , McAfee MVISION EDR en McAfee MVISION ePO , en zijn speciaal gebouwd om organisaties te helpen gegevens te beschermen en bedreigingen op apparaten, netwerken en de cloud te stoppen.

McAfee MVISION Cloud

McAfee MVISION Cloud combineert gegevensbescherming en bedreigingspreventie in Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS) omgevingen. Met het McAfee MVISION Cloud-platform kunnen organisaties cloudservices gebruiken met de vereiste beveiliging, governance en compliance die ze nodig hebben.

Nieuwe functies zijn onder meer:

Uitgebreide bescherming tegen bedreigingen: de nieuwe Gateway Antimalware Engine probeert zero-day-aanvallen te detecteren op basis van gedrag in milliseconden in plaats van minuten of uren.
Cloudwaarde- en maturiteitsadviseur : biedt een objectieve en vergelijkende beoordeling van de volwassenheid van de cloudbeveiliging van een organisatie, aanbevelingen en workflows om de volwassenheid te verbeteren en risico's te verminderen en inzicht te geven in de bedrijfswaarde van hun MVISION Cloud-implementatie.
Sanering van eindgebruikers: biedt organisaties de mogelijkheid om eindgebruikers te betrekken bij het Incident Remediation-proces door zakelijke rechtvaardiging te geven of fout-positieven te markeren. Incidenten kunnen automatisch worden opgelost op basis van invoer door de eindgebruiker. Dit vermindert de belasting voor SOC-analisten aanzienlijk en meetbaar.
Bovendien is McAfee door de Joint Authorization Board (JAB) geselecteerd voor het Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) Connect-programma op basis van de vraag van federale overheidsinstanties en goedkeuring door de JAB. McAfee MVISION Cloud is FedRAMP Gemiddeld Gemachtigd en FedRAMP Klaar voor FedRAMP Hoog.

McAfee MVISION Endpoint en McAfee MVISION EDR

Endpoint Security en Endpoint Detection and Response (EDR) komen samen. McAfee biedt ze als een geïntegreerde implementatie, waarbij native beveiligingscontroles, geavanceerde gedragsanalyse en diefstalbewaking van referenties samenwerken om gegevens over bedreigingsgebeurtenissen te verhogen voor onderzoek en herstel. In plaats van organisaties die een verzameling tools en interfaces samenstellen die de tijd vertragen om bedreigingen aan het licht te brengen en te verhelpen, versnelt en vereenvoudigt McAfee het proces via geïntegreerde producten die naadloos werken binnen dezelfde McAfee ePO-interface.

Nieuwe functies zijn onder meer:

Geautomatiseerde AI-begeleide onderzoeken toegewezen aan het MITER ATT & CK Framework: McAfee EDR lijnt nu het triageproces van waarschuwingen naadloos af, zodat een goed gedefinieerd, op standaarden gebaseerd proces kan worden gevolgd tijdens onderzoek en herstel.
Geavanceerde analyse: identificeert en prioriteert verdacht gedrag uit contextueel rijke eindpuntgegevens, helpt bij het begeleiden en automatiseren van diepgaand onderzoek om de tactische druk op beveiligingsanalisten te verminderen en maakt snelle respons mogelijk met directe acties en bredere integratie met het beveiligingsecosysteem.
Rollback Remediation: keert kwaadwillige veranderingen door malware terug en keert een eindpunt terug naar de laatst bekende gezonde staat en herstelt tijd voor beheerders die anders besteed hebben aan herstel- of re-imaging-systemen.

McAfee MVISION ePO

Beveiligingsbeheer is complex en vereist onhandelbaar manoeuvreren tussen tools en gegevens. Als gevolg hiervan kunnen professionals in cybersecurity niet worden gebruikt voor het beheren en bijwerken van beveiligingsinfrastructuur. In plaats daarvan moeten ze zich concentreren op kritieke beveiligingstaken zoals detectie en handhaving - anders zullen tegenstanders profiteren van de tijd die ze besteden aan deze belangrijke taken en aanzienlijke schade veroorzaken. McAfee MVISION ePolicy Orchestrator (McAfee MVISION ePO) elimineert de noodzaak voor onderhoud van een lokale beveiligingsinfrastructuur, waardoor de beveiligingsprofessional zich exclusief op beveiliging kan concentreren.

Nieuwe functies zijn onder meer:

MVISION Beheer van native codering: uitgebreide MVISION-ondersteuning voor native besturingssysteemcodering, inclusief Microsoft Bitlocker en Apple FileVault, voor extra mogelijkheden voor gegevensbeveiliging.
Native Approval Workflows: helpt klanten beleidswijzigingen door te voeren voor kwaliteitscontrole en risicobeheer.
Uitgebreide wereldwijde services: McAfee kan het cloud-native SaaS-aanbod bieden in andere landen, onder meer via datacenters in Sydney, Singapore en Frankfurt.
De eindpuntoplossingen van McAfee hebben de aanduiding " FedRAMP In Process " ontvangen onder het Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) voor een cloudgebaseerd technologieplatform. Dit brengt McAfee's eindpuntoplossingen een stap dichter bij het beveiligen van FedRAMP-autorisatie op het gematigde niveau voor MVISION voor Endpoint, bestaande uit McAfee MVISION ePO, Real Protect Machine Learning Cloud en McAfee MVISION Endpoint Detection and Response (EDR).

McAfee ePO

Om het beheer verder te stroomlijnen met de veelgeprezen geïntegreerde console, die beschikbaar is op locatie en vanuit de cloud, biedt McAfee ePO nu:

Vereenvoudigd upgradeproces: biedt cumulatieve updates zodat klanten actueel en veilig blijven, terwijl de tijd die wordt besteed aan onderhouds- en upgrade-activiteiten wordt beperkt.
Support Center-extensie: biedt inzicht in en begeleiding bij de gezondheid van McAfee ePO-elementen, de mogelijkheid om ondersteuningsmeldingen te ontvangen en te taggen en zoekmogelijkheden in McAfee-contentrepository's.

De nieuwe functies en functionaliteit in McAfee MVISION Cloud, McAfee MVISION Endpoint, McAfee MVISION EDR, McAfee MVISION ePO en McAfee ePO zijn nu beschikbaar.

Partnerprogramma

Verder komt er tzt een nieuw partnerprogramma die nauw zal worden afgestemd op het sales engineering team van McAfee ter ondersteuning van trainingen over opkomende technologieën zoals MVision Cloud, MVision EDR en MVision Insight.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!