Witold Kepinski - 05 oktober 2019

McAfee introduceert Unified Cloud Edge en MVISION Insights

McAfee introduceert Unified Cloud Edge en MVISION Insights image

McAfee introduceert Unified Cloud Edge die beveiligingsproblemen in de cloud aanpakt met een combinatie van McAfee MVISION Cloud, McAfee Web Gateway en McAfee Data Loss Prevention.

De oplossingen zijn allemaal beschikbaar via het MVISION ePolicy Orchestrator (ePO) -platform - om een IT zonder grenzen mogelijk te maken.

De convergentie van deze security toepassingen stelt beveiligingsprofessionals in staat om risico's te verminderen en de productiviteit voor organisaties te verhogen wanneer ze overstappen op veilige acceptatie in de cloud aldus McAfee.

Insights

McAfee heeft verder MVISION Insights aangekondigd om organisaties te helpen naar een actiegerichte, proactieve beveiligingshouding te komen door bedreigingen aan te wijzen die ertoe doen, inzicht te bieden in de effectiviteit van hun afweer en de mogelijkheid te bieden om snel en nauwkeurig op deze bedreigingen te reageren.

Beveiligingsteams kunnen binnenkort de gegevens gebruiken die McAfee heeft verzameld van meer dan een miljard sensoren wereldwijd gecorreleerd met hun eigen dreigingsgegevens om de informatie te bieden die nodig is om bedreigingen tegen hun systemen en gegevens te bestrijden, terwijl ze ook preventief voorbereidingen treffen tegen bedreigingen, zelfs voordat ze worden gezien in hun omgeving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!