Witold Kepinski - 08 oktober 2019

The Others Online kiest Denit voor Managed Kubernetes

The Others Online kiest Denit voor Managed Kubernetes image

Software ontwikkelaar The Others Online, de makers van Incrowd Pro – het corporate communicatie platform – vertrouwt op de Managed Kubernetes dienstverlening van Denit. De gehele omgeving, van ontwikkeling tot productie (OTAP), wordt bij Denit gehost zodat Incrowd Pro geen omkijken meer heeft naar de infrastructuur en het beheer ervan.

Incrowd Pro wordt door vele (inter)nationale organisaties gebruikt om alle interne en externe doelgroepen te kunnen voorzien van alle relevante informatie. De markt voor ‘enterprise social networking’ is groeiende want medewerkers, business partners en klanten zijn immers altijd mobiel. Incrowd Pro voorziet in deze behoeften en biedt organisaties een eigen, white label omgeving.

neemt The Others Online een volledig Managed Kubernetes cluster (Platform-as-a-Service) af bij Denit en hoeft het niet meer te investeren in infrastructuur, kennis, onderhoud, security en 24/7 beschikbaarheid van de omgeving. Werken met Kubernetes stelt The Others Online in staat om nagenoeg volledig geautomatiseerd te werken en de Incrowd omgeving te schalen, waarmee zij snellere ontwikkel- en releasetijden realiseren zo melden betrokken partijen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!