Witold Kepinski - 07 oktober 2019

KubeVirt sluit zich aan bij Cloud Native Computing Foundation

Onlangs heeft de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) KubeVirt welkom geheten in de CNCF Sandbox. Met KubeVirt kan de beheerder virtuele machines van en binnen Kubernetes containers inrichten, beheren en uitvoeren.

Door lid te worden van de CNCF Sandbox heeft KubeVirt nu een groter platform om te groeien en de CNCF-gemeenschap te informeren over de use cases voor het plaatsen van virtuele machines in Kubernetes.

De CNCF aan boord projecteert in de CNCF Sandbox wanneer ze experimenten op neutrale grond rechtvaardigen om gezamenlijke ontwikkeling te bevorderen en te bevorderen.

Red hat is er blij mee: "Van onze kant is Red Hat een bijdrager en pleitbezorger voor KubeVirt en we hebben het gebruikt om te spelen met sommige technologieën die u zich misschien herinnert. Op Red Hat Summit zag je ons de mogelijkheden demonstreren van een Kubernetes Native- platform dat de mogelijkheden van VM's, containers, netwerken en opslag samenbrengt. Als je een OpenShift-klant bent, ben je misschien begonnen met spelen met Container-native virtualisatie (CNV) , beschikbaar via technische preview - dit maakt gebruik van KubeVirt onder de motorkap."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!