Vuzix lanceert real-time transcriptie-app op Vuzix Blade Smart Glasses

09-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Vuzix lanceert real-time transcriptie-app op Vuzix Blade Smart Glasses

Vuzix lanceert de Zoi Meet real-time transcriptie-app op de Vuzix Blade Smart Glasses. Met behulp van deze app kunnen gebruikers direct transcriptie zien van alles wat er wordt gezegd. De app biedt ondersteuning voor twaalf talen, waaronder Engels, Spaans, Portugees, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Nederlands, Arabisch, Chinees (simplified), Japans en Koreaans.

De Zoi Meet Applicatie op de Vuzix Blade kan worden verbonden met een gehoste Zoi Meet vergadering door de pincode van de vergadering in de applicatie in te voeren. Dit maakt het mogelijk tijdens de vergadering real-time vertalingen te ontvangen. Deelnemers kunnen kiezen uit één van de 12 ondersteunde talen en ondertitels door de talen ‘naar’ en ‘van’ dezelfde taal in te stellen.

Navigeren in internationale omgevingen

"In tijden van snelle digitale transformatie vinden we het belangrijk om mensen de mogelijkheden te bieden waarmee ze kunnen navigeren in sterk verbonden, internationale omgevingen. Door de unieke Zoi Meet live transcriptieservice op de Vuzix Smart Glasses in te schakelen, realiseren we ons doel om mensen dichter bij elkaar te brengen en zowel persoonlijke als zakelijke kansen te ontgrendelen die voorheen niet voor hen beschikbaar waren”, aldus Kevin Oranje, oprichter van Zoi Meet.

De Zoi Meet Applicatie is beschikbaar in de Vuzix App Store.

Terug naar nieuws overzicht
Software