Ontwikkelplatform JMango360 geïntegreerd met e-commerceplatform BigCommerce

09-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Ontwikkelplatform JMango360 geïntegreerd met e-commerceplatform BigCommerce

Het Nederlandse ontwikkelingsplatform voor mobile commerce-apps JMango360 gaat een samenwerking aan met het SaaS e-commerceplatform BigCommerce. De twee platformen zijn geïntegreerd, wat BigCommerce-klanten helpt mobiele winkelervaringen te creëren voor retailklanten.

Berry de Kort, CEO van JMango360, is enthousiast over de samenwerking; "Onze gebruiksvriendelijke oplossingen voor e-tailers om mobiele shoppingapps te maken en mobiele inkomsten te genereren, worden gestimuleerd door deze samenwerking. Door de diepe integratie van beide platforms kunnen BigCommerce-gebruikers profiteren van de enorme groei in mobile commerce."

Mark Adams, General Manager Europe van BigCommerce "Omdat mobile commerce steeds belangrijker wordt voor onze klanten om groei te realiseren, zijn we actief op zoek gegaan naar een partner die een oplossing kan bieden die voldoet aan onze hoge eisen. Gebruiksgemak, kwaliteit en betaalbaarheid zijn belangrijke selectiecriteria geweest bij onze zoektocht en JMango360 heeft bewezen met haar platform voorop te lopen in de mobile commerce. We hebben een geweldige partner gevonden om onze klanten een mobiele oplossing van topklasse te bieden!"

Terug naar nieuws overzicht