Liquit eert partners Cegeka, IT-Value en Netflex
09-10-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Liquit eert partners Cegeka, IT-Value en Netflex

Liquit, producent van oplossingen voor digital workspace en workspace management, heeft Cegeka uitgeroepen tot Partner of the Year. Cegeka ontving deze partner award op de Liquit Partner Appreciation Day die op 8 oktober plaatsvond op het circuit van Zandvoort.

Met de Partner Appreciation Day, die dit jaar voor het eerst plaatsvond, laat Liquit aan partners zien hoe belangrijk zij zijn voor het grote succes van het bedrijf. Peter Hermeling (foto0, medeoprichter van Liquit: “De relaties met onze partners zijn voor Liquit ontzettend waardevol. We prijzen onszelf iedere dag gelukkig dat we mogen samenwerken met ambitieuze, innovatieve partners met een enorme hoeveelheid kennis van de branche. Zij helpen ons dag in dag uit het merk Liquit uit te breiden.”

Op het circuit in Zandvoort werd onder meer uit de doeken gedaan hoe Liquit het partnerprogramma de komende jaren verder wil accelereren. Ook werd een nieuwe versie van de product roadmap gepresenteerd. Naast deze terugblik op de afgelopen jaren en vooruitblik op wat er gaat komen, werden drie partners onderscheiden met Liquit partner awards, voor hun bijzondere bijdrage aan het Liquit partnerprogramma. Daarnast was er een presentatie van autocoureur Jan Lammers.

De award voor ‘Upcoming Partner’ werd uitgereikt aan IT-Value. Nico Zieck, presales architect bij Liquit: “IT-Value krijgt de upcoming partner award onder meer omdat ze in korte tijd een aantal mooie trajecten hebben gewonnen met Liquit, maar met name omdat ze het interne proces zo enorm goed voor elkaar hebben. Ze hebben speciale ‘liquit starter packs’ ontwikkeld en gestandaardiseerde presentaties en consultancypakketten opgezet om snel en eenvoudig tot een goed resultaat te komen. Deze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit en in korte tijd neergezet. Een bijzondere prestatie!”

Netflex ging naar huis met de ‘Partner Project of the Year’ award, voor het ZuidOostZorg project. Zieck: “ZuidOostZorg was op zoek naar een social intranet oplossing. Netflex heeft dit traject van begin tot eind begeleid en heeft middels een combinatie van Microsoft 365, Embrace en Liquit een unieke oplossing neergezet die extreem flexibel en kostenefficiënt is. Uniek aan dit project is dat bij ZuidOostZorg alle facetten van Liquit zijn ingezet. Bovendien is er door slim gebruik te maken van moderne technologie een optimale mix tussen cloud en traditionele IT ontstaan, zonder dat de gebruikers hier last van ondervonden: de migratie is zo goed als vlekkeloos verlopen voor 2000 gebruikers.”

De felbegeerde ‘Partner of the Year’ award werd aan Cegeka uitgereikt. “Cegeka is al sinds de start van Liquit in 2015 een zeer betrouwbare en stabiele partner met een sterk eigen portfolio”, aldus Zieck. “Cegeka heeft zo veel kennis van Liquit dat wij ze eigenlijk niet hoeven ondersteunen bij nieuwe trajecten. Cegeka verkoopt misschien niet het hoogste aantal Liquit-licenties, maar biedt wel een continue en stabiele stroom van nieuwe klanten en brengt daarbij ontzettend veel kennis en ervaring mee. Het werkplekportfolio van Cegeka is volledig om Liquit heen ontwikkeld: dat is natuurlijk voordelig voor ons, maar ook zij plukken daar de vruchten van door een technisch hoogwaardige oplossing te kunnen bieden met grote flexibiliteit, tegen een relatief lage investering.”

Meer informatie over Liquit en het partnerprogramma van het bedrijf is te vinden op Liquit.com

Bekijk de sfeerfoto's van het Liquit partner evenement op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Terug naar nieuws overzicht